Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taito Pohjois-Karjalan verkkopalvelu-uudistus: Taitokortteli.fi

ReferenssiTaitokortteli on Joensuun keskustassa toimiva matkailu-, käsityö- ja kulttuurikortteli, jossa toimii Taito Group järjestöön kuuluva Taito Pohjois-Karjala Ry. Yhdistimme aiemmin erillään olleet Taitokorttelin sekä Taito Pohjois-Karjalan nettisivut yhdeksi kokonaisuudeksi.

Uusi sivusto on taiteen ja käsityön ystävien taivas, sillä sieltä voi klikata itsensä mukaan kursseille, ostaa valmiita käsityö tuotteita tai tarvikepaketteja, joiden avulla käsitöiden tekeminen on helppoa ja vaivatonta! Sivuston kautta voi myös tutustua kaikkiin korttelissa toimiviin yrityksiin.

Eikä sivusto ole pelkästään taiteen ystävien, vaan myös herkuttelijoiden taivas, sillä verkkokaupasta pääset tekemään tilauksia mitä ihanammista kakuista ja leivoksista! Kaikki tuotteiden tiedot ovat myös selkeästi nähtävillä. Tämän lisäksi kauppa tunnistaa ja antaa automaattisesti alennuksen, jos olet liittynyt Taito-jäseneksi. Herkuttelijoita ja hyvän ruuan ystäviä palvelee myös sivustolla näkyvä lounaslista.

Myös ylläpitäjiä sivusto palvelee monella eri tapaa. Tuotemyynti käy näppärästi verkkokaupan kautta ja kursseille osallistujista saadaan valmis osallistujalista jo maksaneista asiakkaista, entisen puhelinrallin sijaan. Näiden lisäksi kaikille sivuston palveluja käyttäville asiakkaille lähtee automaattisesti palautekyselyt, joiden myötä taas on mahdollista kehittää palveluja entistäkin paremmaksi.

Tämä digitaalinen kauppa-alusta palvelee monipuolisesti niin Taitokorttelissa toimivia yrityksiä, kuin asiakkaitakin. Jos siis haluat tutustua erilaisiin käsityö- ja leipomotuotteisiin, tai olet haaveillut käsitöiden tekemisestä ja uusien tekniikoiden oppimisesta, niin klikkaa itsesi sivustolle ja uppoudu ihanaan taitojen maailmaan! Nyt se kaikki voi tapahtua vain käden käänteessä.

Suosittelija:

Tuija Tekin

Pinterest
Referenssin infoboxi
Kooders logo

Tiedot

Tilaaja: Taito Pohjois-Karjala Ry
Ajankohta: 2020 - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Miikka Kostian, 0451777090, miikka@kooders.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Kooders kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Maksaminen
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Teknologia

Javascript
PHP
Concrete5

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Kooders kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kooders - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Kooders - Muita referenssejä

Kooders - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia