Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Taiteen edistämiskeskuksen intranet

Referenssi

Asiakas

Taiteen edistämiskeskus (Taike) on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen taiteen edistämisen asiantuntija- ja palveluvirasto. Taiken tehtävänä on edistää taidetta kansallisesti ja kansainvälisesti. 

Tavoitteet

Taikella oli tarve uudistaa intranet modernille ja toimivalle alustalle, joka palvelisi heidän sisäistä viestintäänsä ja tukisi organisaation päivittäistä toimintaa.

Tavoitteina oli varmistaa sulava jatko työnteolle ja totutuille intranet-toiminnallisuuksille sekä suunnitella ja toteuttaa visuaalisesti tyylikäs, miellyttävä ja saavutettava (WCAG 2.1 AA-taso) intranet Taiken visuaalisen ilmeen pohjalta. Oleellisia vaatimuksia intranetille olivat SSO-kertakirjautuminen työntekijöiden olemassaolevilla käyttäjätunnuksilla sekä intranetin sisällön suojaus ulkopuolisilta.

Erityishaasteina projektissa oli tiukka 2 kk aikataulu ennen suunniteltua julkaisupäivää sekä kertakirjautumiseen liittyvä valtionhallinnon Virtu-luottamusverkoston integraatio.

Projekti

Suunnittelimme Taiken intranetin käyttöliittymän ja visuaalisen ilmeen tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Keskityimme helppokäyttöisyyteen ja saavutettavuuteen varmistaaksemme, että lopputulos vastaa työntekijöiden tarpeita. Huolehdimme myös siitä, että lopputulos noudattaa Taiken nykyistä brändiä.

Tuotimme teknisen toteutuksen WordPress-alustalle nopealla aikataululla ja osin päällekkäin suunnitteluvaiheen kanssa. CSC:n Virtu-palvelua hyödyntävän SSO-kirjautumisintegraation käyttöönotto onnistui sujuvasti ja asiantuntevasti. 

Osa vanhan järjestelmän sisällöstä siirrettiin uuteen alustaan valmiiksi, mikä vähensi merkittävästi sisällönsyöttöön käytettyä aikaa. Järjestelmän helppokäyttöisyys ja vuorovaikutus asiakkaan kanssa tekivät sisällönsyöttövaiheesta tehokkaan.

Uusi intranet julkaistiin, tiukasta aikataulusta huolimatta, ajallaan.

Tulokset

Taiken uusi intranet on onnistunut intranet-ratkaisu, joka mahdollistaa organisaation sisäisen viestinnän ja tiedonjakamisen sujuvasti ja tietoturvallisesti, minkä lisäksi kyseessä käyttäjäystävällinen, saavutettava ja tyylikäs verkkopalvelu.

Asiakas on ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja projektin sujuvuuteen. Jatkamme yhteistyötä Taiken kanssa mm. intranetin ylläpidon ja jatkokehityksen parissa.

Suosittelija:

Olemme uuteen intraamme todella tyytyväisiä ja henkilöstömme on ottanut sen hyvin vastaan. Projektimme tavoitteet täyttyivät täysin. Yhteistyö oli innostavaa, luottamusta herättävää, tehokasta ja laadukasta. Projektissa vallitsi luottamuksen ilmapiiri ja kaikki osapuolet tekivät parhaansa. Jokainen toi projektiin oman osaamisensa ja eteen tulleet ongelmat pyrittiin ratkaisemaan aina järkevällä ja tehokkaalla tavalla. Työtapa oli meille todella mieluinen. Tiukasta aikataulusta huolimatta tunnelma pysyi kautta linjan todella hyvänä. Kaikki tekivät parhaansa ja saimme aina hyviä ehdotuksia teknisistä mahdollisuuksista, jotta ymmärsimme mitä mistäkin ratkaisusta seuraa. Yleinen tekemisen meininki ja positiivinen lähestyminen asioihin ilahdutti meitä koko projektin ajan.

Liina Paloheimo-Koskipää, viestintäsuunnittelija

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Taiteen edistämiskeskus (Taike)
Ajankohta: 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Webkehitys
Käyttöliittymäsuunnittelu
Integraatiot
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Järjestöt ja yhdistykset

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

saavutettavuus
Intranet
Tietosivusto

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia