Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tabletilla sisäverkkoon: Yritysverkko käden ulottuvilla missä ja milloin vain

BloggausRakennusmiehet pääsevät sisäverkon palveluihin nyt kätevästi tableteilta – Liikkuva Yritysverkko osoittautui oikeaksi verkottamisratkaisuksi rakennusalan yritykselle

Auringon säkeet osuvat korkeuksiin kurkottelevaan nosturiin, ja työmiehet kerääntyvät aamukahvin ääreen. On uusi päivä rakennustyömaalla, ja se alkaa työmaapiirustusten tarkastamisella. Työ käynnistyy joutuisasti, kun piirustukset saadaan työmiesten käyttöön yrityksen sisäverkkoon kytketyltä tabletilta saman tien ilman erillistä kirjautumista.

Rakennustyömaalla on ratkaisevaa saada yrityksen sisäverkon tiedostot mutkattomasti käsiinsä, ja esimerkiksi tabletilla se hoituu erityisen näppärästi. Tabletti liikkuu mukavasti mukana silloinkin, kun työmaakohde vaihtuu. Työmailla riittää useimmiten kevyempi verkottamisratkaisu, jolloin yritys voi valita verkon osalta kustannustehokkaamman vaihtoehdon. Joka tapauksessa vaihtuvat työmaat ja niillä käytettävät mobiililaitteet tulee pystyä yhdistämään samaan yritysverkkoon sekä taata käyttäjille vaivaton pääsy sisäverkon sovelluksiin.

Telian mobiiliteknologiaan perustuva palvelu Liikkuva Yritysverkko on tarjonnut erinomaisen verkottamisratkaisun rakennusalan yrityksen tarpeisiin. Työmaalla ei ennestään ollut mahdollista päästä sisäverkon palveluihin, vaan työntekijöiden oli ensin ajettava toimistolle voidakseen käyttää sisäverkkoa, ja siellä tulostaa esimerkiksi työmaapiirustukset, joita tarvittiin työmaalla. Nyt työntekijät pääsevät yritysverkkoon tabletilla tai millä tahansa mobiililaitteella, ja sisäverkon sulava käyttö on taattu kellon ympäri niin työmaalla kuin sen ulkopuolella. Usein vaihtuvista työmaakohteista pystytään liittymään yrityksen sisäverkkoon joustavasti ja nopeasti.

Palvelun käyttöönotto on helppoa eikä vaadi asiantuntijatasoista tietoteknistä osaamista. Automatisoinnin ansiosta palvelu on heti käyttövalmis ja kätevästi netistä tilattavissa. Uuden toimipisteen tai käyttäjän liittäminen yrityksen sisäverkkoon on tehtävissä samassa helppouden hengessä nettiportaalissa ilman tarvetta soitella asiakaspalveluun, ja halutut muutokset astuvat voimaan reaaliaikaisesti. Yrityksen tärkeät tiedostot ovat turvassa suljetussa sisäverkossa sekä verkkopalomuurin alla.

Haaste

Rakennusalan yritykset tarvitsevat joustavan verkottamisratkaisun, joka toimii kaikilla mobiililaitteella. Sisäverkon on kuljettava vaihtuvien työpisteiden mukana, ja sen tiedostoihin on päästävä nopeasti mistä ja milloin vain, ilman erillistä tunnistautumista.

Ratkaisu

Liikkuva Yritysverkko mahdollistaa rakennusalan yrityksien toimipisteiden ketterän ja muuntautumiskykyisen verkottamisen. Palvelun käyttöönotto hoituu helposti netissä ja se on heti käytettävissä.

Hyödyt

Työntekijät pääsevät sisäverkon tärkeisiin tiedostoihin ripeästi ja turvallisesti. Palvelu tarjoaa kustannustehokkaan verkottamisratkaisun, joka toimii näppärästi eri mobiililaitteilla ja mahdollistaa sisäverkon palveluiden käytön vaihtuvilla työmailla.


Hyötyisivätkö työntekijäsi nopeasta pääsystä yrityksesi sisäverkkoon?

Pinterest
Telia

Lisätietoja

Yritysprofiili Telia kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Telia - Muita referenssejä

Telia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: koronaviruksen vaikutukset suomalaisten työhön - Poikkeusolot vähensivät vuorovaikutusta työkaverien välillä
Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia