Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Täällä tehdään yhdessä

BloggausSininen Meteoriitti auttaa asiakkaitaan digitaalisten työtapojen kehittämisessä, liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa sekä verkkopalvelujen ja sähköisten asiointipalveluiden toteuttamisessa. Sinisen Meteoriitin konsultit vastaavat siitä, että asiakas saa sitä mitä on tilannut – ja vielä vähän enemmän. 

Sininen Meteoriitti on ollut toiminnassa jo toistakymmentä vuotta. Toiminta kasvaa koko ajan. Sinisen Meteoriitin toimipisteet löytyvät Suomessa Helsingistä ja Jyväskylästä. Valo-tuoteliiketoiminnalla henkilöstöä on maailmalla jo lähemmäs kymmenessä maassa, uusimpana Australiassa.

– Olemme ehkä tunnetuimpia kehittämästämme Valo-intranetistä, Office 365 -konsultoinnista ja SharePoint-osaamisesta, kertoo konsultti Panu Parviainen.

– Tavoitteenamme on helpottaa ihmisten työskentelyä erilaisilla digitaalisilla ratkaisuilla ja samalla poistaa digitaalinen-sanasta se sellainen hirveä pelottavuus, jäykkyys ja ”suuri peikko” -efekti, hymyilee konsultti Lotta Grönlund.

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia