Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Täällä tehdään yhdessä

BloggausSininen Meteoriitti auttaa asiakkaitaan digitaalisten työtapojen kehittämisessä, liiketoimintaprosessien digitalisoinnissa sekä verkkopalvelujen ja sähköisten asiointipalveluiden toteuttamisessa. Sinisen Meteoriitin konsultit vastaavat siitä, että asiakas saa sitä mitä on tilannut – ja vielä vähän enemmän. 

Sininen Meteoriitti on ollut toiminnassa jo toistakymmentä vuotta. Toiminta kasvaa koko ajan. Sinisen Meteoriitin toimipisteet löytyvät Suomessa Helsingistä ja Jyväskylästä. Valo-tuoteliiketoiminnalla henkilöstöä on maailmalla jo lähemmäs kymmenessä maassa, uusimpana Australiassa.

– Olemme ehkä tunnetuimpia kehittämästämme Valo-intranetistä, Office 365 -konsultoinnista ja SharePoint-osaamisesta, kertoo konsultti Panu Parviainen.

– Tavoitteenamme on helpottaa ihmisten työskentelyä erilaisilla digitaalisilla ratkaisuilla ja samalla poistaa digitaalinen-sanasta se sellainen hirveä pelottavuus, jäykkyys ja ”suuri peikko” -efekti, hymyilee konsultti Lotta Grönlund.

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia