Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Syväoppimisen avulla helpompaa veneilyä

ReferenssiBuster Boats oli kerännyt paljon ajodataa veneistään jo muutaman vuoden ajan, mutta vielä dataa ei ollut erikoisemmin hyödynnetty muutoin kuin palvelun tuottamiseen asiakkaille. Toisaalta, dataa tutkaillessa huomattiin, että veneilijöiden ajamista pystyttäisiin avustamaan. Projektin tavoitteeksi muodostui luoda koneoppimismalli, joka hoitaa tiettyjä manuaalisia toimintoja automaattisesti polttoainekulutuksen optimoimiseksi.

Taito United teki kokeellisen projektin, jossa selvitettiin millä koneoppimisen menetelmillä saadaan kohdemuuttuja mallinnettua parametrien perusteella. Vastaus löytyi neuroverkosta, jolla polttoainetehokkuus löytyy parhaimmillaan vain 3% virheellä. Tämän erittäin hyvän löydöksen jälkeen Taito United tutki, minkälaiset tekijät vaikuttavat ennustukseen eniten, ja tätä kautta saatiin ymmärrystä siitä, mitkä asiat oikeasti vaikuttavat polttoainetehokkuuteen.

Projektin avulla Buster Boats ymmärsi datansa potentiaalin. Projektin tavoitteet saavutettiin, kun malli polttoainekulutuksen pienentämiseen muuttujia optimoimalla löytyi. Seuraavaksi Buster Boats aikoo jatkaa kehitystä integroimalla mallin testiveneeseen, jolla voidaan arvioida tekoälymallin toimintaa vesillä.

Suosittelija:

Taito United vakuutti meidät jo myyntivaiheessa tekoälyosaamisellaan sekä ymmärtämällä tarpeemme sopivan kevyestä projektista; emme halunneet lopullista tuotetta, vaan tavoitteena oli päästä demoamaan hanketta konsernissa. Koko projektin ajan yhteistyö oli todella sujuvaa ja mutkatonta, ja minut pidettiin hyvin kärryillä missä mennään. Lopputulos oli hyvä, ja kokonaisuudessaan projekti meni paremmin kuin oletinkaan.

Tomi Juhola, Director, After Sales, IT & System Development

Pinterest
Referenssin infoboxi
Taito United Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Buster
Ajankohta: 2019 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tuomas Kaipainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Taito United kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Taito United kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Taito United - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Taito United - Muita referenssejä

Taito United - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia