Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Syvällinen kehitys- ja ylläpitokumppanuus räätälöidyille ratkaisuille

ReferenssiCopart Suomi Oy on suomalaisten vakuutusyhtiöiden vuonna 1966 perustama ajoneuvojen realisointiin, varaosakauppaan sekä vakuutusyhtiöiden palveluihin erikoistunut yritys, joka aiemmin tunnettiin nimellä Autovahinkokeskus. Se realisoi ja myy ajoneuvot Suomen suurimman ajoneuvohuutokauppasivuston välityksellä. Valtavan ajoneuvomäärän käsittely ei olisi mahdollisia ilman saumattomasti toimivaa IT-ratkaisua.  

Yhteistyö

Adafy huolehtii Copartin toiminnanohjausjärjestelmän, verkkokaupan sekä palvelinympäristön ylläpidosta ja kehittämisestä Suomessa. Kehitystyön kärkenä ovat tiedonkulun sujuvuus vakuutusyhtiöiden suuntaan, toiminnanohjausjärjestelmän helppokäyttöisyys sekä verkkokaupan asiakasystävällisyys.

Adafy tarjoaa korkean tason teknologista Microsoft-teknologiaosaamista yrityksen it-järjestelmien kehittämisessä ja ylläpidossa. Kehitystyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä Copartin asiantuntijoiden kanssa.

Miksi Adafy?

Copart Suomi Oy valitsi Adafyn it-kumppanikseen vahvan Microsoft-osaamisen vuoksi. Yhteistyön myötä on huomattu, että Adafy tekee tinkimätöntä laatua korkealla sisäisellä vaatimustasolla. Adafyn työkalujen ansiosta on pystytty ennakoimaan ongelmatilanteita ja reagoimaan niihin nopeasti. Kehitystyössä on saatu käyttöön täysin valmiita ominaisuuksia parhain teknologisin ratkaisuin.

Copartilla arvostetaan korkealle Adafyn tekemisen henkilökohtaista otetta sekä oma-aloitteisuutta. Pienessä yrityksessä tieto kulkee ja kokonaisuus pysyy hyvin hallinnassa. Korkean osaamisen johdosta Adafy pystyy tekemään kehitysprojekteja tuloksekkaasti napakalla miehityksellä. Adafyn ja Copartin välillä on yhteinen ymmärrys laadunvalvonnasta, dokumentoinnista ja työkaluista. Integraatiotyöstä saadun kokemuksen perusteella Copartilla ajatellaan, että it-järjestelmien integrointiin Adafy on myös mitä parhain tekijä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Adafy Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Copart Suomi Oy
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antti Hyyryläinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Adafy kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Supply chain management SCM
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kauppa

Teknologia

Azure
Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Adafy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Adafy - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Adafy - Muita referenssejä

Adafy - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia