Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Syömishäiriöliitto – SYLI ry kotisivut ja visuaalinen ilme

ReferenssiUudistimme Syömishäiriöliiton visuaalisen ilmeen kokonaisuudessaan sekä toteutimme ilmeeseen sopivat kotisivut. Ilmettä täydennettiin Elina Johanna Ahosen upeilla kuvituksilla, jotka teetettiin varta vasten Syömishäiriöliittoa varten.

Yhdenmukainen visuaalinen ilme tuotiin sivuston lisäksi markkinointimateriaaleihin, some-kanaviin ja muuhunkin viestintään. Kokonaisuuteen kuuluivat kotisivut, graafinen ohjeisto, logo, käyntikortit, uutiskirjepohja sekä Word- ja PowerPoint-pohjat.

Sivusto toteutettiin WordPressilla ja täysin mobiiliresponsiiviseksi.

Visuaalisesti Syömishäiriöliitto siirtyi kokonaan uudelle tasolle uuden visuaalisen ilmeen myötä. Ilmeestä tuli helposti lähestyttävä, sopien kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kauniit ja persoonalliset kuvitukset tekevät liitosta kutsuvan ja erottuvan.

Uusi sivusto palvelee huomattavasti paremmin niin liiton kuin sen jäsenten tarpeita. Sivuston hallinta on nyt helppoa ja se toimii hyvin eri mobiililaitteilla ja käyttöjärjestelmillä.

Syömishäiriöliiton toimintaan kuuluu oleellisesti myös luentojen, koulutusten ja muiden tapahtumien järjestäminen. Tämä huomioitiin sivuston suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta tapahtumista ilmoittaminen on liiton työntekijöille aiempaa helpompaa.

Monipuolinen tapahtumakalenteri mahdollistaa SYLI-keskuksille kymmenien tapahtumien listaamisen, niiden hallinnan ja muokkaamisen vaivattomasti. Käyttäjille ison tapahtumamäärän selaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi: tapahtumia voi suodattaa aihepiirien mukaan ja lajitella erilaisilla näkymillä.

Syömishäiriöliitto on ollut erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja Konsepton työskentelyyn. Jatkamme yhteistyötä ja huolehdimme myös sivuston hostauksesta ja ylläpidosta.

Suosittelija:

Konsepto valikoitui usean palveluntarjoajan joukosta verkkosivujemme tuottajaksi selkeän ja fiksun tarjouksen sekä aiempien työnäytteiden pohjalta. Kyseessä ei ollut vanhojen sivujen freesaus, vaan uusien, modernien verkkosivujen rakentaminen oheispalveluineen nollapisteestä. Verkkosivujen lisäksi luotiin myös uusi graafinen ohjeisto, tehtiin käyntikortit sekä päivitettiin lomake- ja esityspohjat nykyaikaan. Kommunikointi Konsepton Hannan ja Jukan kanssa sujui erinomaisesti. He avasivat meille sote-alalla työskenteleville kärsivällisesti teknisiä termejä, ja koimme koko projektin ajan, että voimme kysyä ihan mitä tahansa. Meillä tärkeää oli, että kohderyhmämme ja sen aiheuttamat erityispiirteet mm. grafiikassa ja logossa ymmärrettiin syvällisesti. Sivut valmistuivat aikataulun mukaisesti. Ideoita ja kehittämisehdotuksia vaihdettiin prosessin ajan paljon ja tieto kulki hyvin. Uskallan lämpimästi suositella Konseptoa, vaikka et olisi koskaan aiemmin tehnyt verkkosivujen parissa töitä. Meillä oli koko ajan luotto siihen, että Konsepto toimittaa meille parhaat mahdolliset sivut, ja niin tapahtuikin. Verkkosivumme ovat saaneet runsaasti kiitosta selkeydestä, visuaalisesta ilmeestä ja käytettävyydestä.

Kirsi Broström, toiminnanjohtaja, Syömishäiriöliitto – SYLI ry

Pinterest
Referenssin infoboxi
Konsepto logo

Tiedot

Tilaaja: Syömishäiriöliitto – SYLI ry
Ajankohta: 2018

Lisätietoja

Yritysprofiili Konsepto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

visuaalinen suunnittelu
logosuunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Konsepto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Konsepto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Konsepto - Muita referenssejä

Konsepto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia