Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Synlab.fi: täysin integroitu Wordpress-toteutus

ReferenssiUudistimme laboratoriotutkimuksia ja kuvantamismenetelmiä tarjoavan Synlabin verkkosivut Suomessa. Vastasimme verkkopalvelun WordPress-osuudesta. Projekti toteutettiin yhteistyössä ajanvaraus- ja taustajärjestelmät tarjonneen Outsystems Finlandin kanssa.

Verkkopalvelussa asiakas voi tutustua Synlabin laboratorio- ja kuvantamismenetelmäpalveluihin, toimipisteisiin ja hintoihin, sekä varata itselleen ajan palveluihin. Ajanvarauksen ja taustajärjestelmät toteutti Outsystems Finland, jonka kanssa toimimme tiiviissä yhteistyössä saumattoman käyttökokemuksen ja toimintavarman integraation toteuttamiseksi. Projekti toteutetiin kevään ja syksyn 2019 välillä. 

Kick off ja käyttäjäpolut

Aloitimme asiakaspolkuihin keskittyneellä työpajalla asiakkaan tärkeiden stakeholdereiden kanssa. Mukana oli projektitiimin lisäksi mm. Synlabin varsinaista laboratoriohenkilökuntaa. Työpajassa kartoitettiin tärkeimmät käyttäjäpolut, ja määriteltiin merkittävimmät kipupisteet ja kriittiset kohdat jotka tulee huomioida suunnittelussa erityisesti. Verkkosivu suunnattiin ennen kaikkea loppuasiakkaille, jotka tekevät sen kautta merkittävän osan kaikista Synlabin ajanvarauksista ja tarkastavat testiensä tuloksia.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Verkkosivuston ilme perustui Synlabin jo olemassaolevaan yritysilmeeseen. Agenda vastasi kaikista WP:n puolelle toteutettavista osioista ja elementeistä. Käyttöliittymän elementti- ja sääntökirjasto yhdenmukaistettiin myös toiminnoista vastaavassa järjestelmässä. Selkeisiin ja informatiivisiin sisältösivuihin satsattiin paljon, sillä ne ovat verkkosivuston asiakkaille tärkeä tiedon lähde ja osa asiakaspolkua.

Kolmikantainen ja integroitu toteutus

Sivusto on lisäksi saatavilla 3 kielellä – suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi – ja käytössä on useita eri navigaatioita sivuston ylä-ja alatunnisteissa. Toteutuksessa on paljon dataa, joka on jaoteltu osiin omiksi kokonaisuuksiksineen ja linkitetty keskenään pääosin relaatioviittauksen avulla.

Käytössä on useita Custom Post Typejä, kategorioita, tageja, muita taksonomioita, metadataa sekä kenttiä, jolla kaikki on saatu liitettyä yhteen yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi toimipaikka -artikkelityyppiin on liitetty palvelu-artikkelityypin artikkeleita ja päinvastoin. Toimipaikalla on myös mm. paikkakunta-taksonomia ja niitä voikin hakea ja suodattaa sekä paikkakunnan että palveluiden perusteella. Lisäksi toimipaikkojen tietoja haetaan taustajärjestelmän REST-rajapinnasta.

Ajanvarauslomakkeiden valinnat synkronoituvat taustajärjestelmän kanssa REST API -integraation välityksellä ja täten – siirryttäessä ajanvarauksen ja WordPress-sivuston välillä – käyttäjän valinnat pysyvät aina samoina järjestelmien välillä. Käytössä on myös rajapinta kirjautumiselle extranettiin sekä lääkärin että yksityisasiakkaan tunnuksilla, jota käytetään asynkronisesti jQuery -javascriptkirjastolla. Myös WordPressin luotiin rajapinta eri navigaatioiden hakemiselle WordPressistä erillään toteutettua ajanvarausta varten yhtenäistä käyttökokemusta ja datan hallittavuutta silmälläpitäen.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Agenda Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Synlab Suomi Oy
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
anssi.kokkonen@sohova.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Agenda Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Webkehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Open source
Javascript
PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

REST API

Siirry yrityksen profiiliin Agenda Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Agenda Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Agenda Digital - Muita referenssejä

Agenda Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia