Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Swissport: Lentojen saapumisaikojen ennustamista koneoppimisella

ReferenssiSwissport International Ltd on maailman suurin lentoliikenteen maa- ja rahtipalveluita tuottava yritys, joka toimii yli 300 toimipisteessä lähes 50 maassa. Swissport Finland Oy aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2011 ja työllistää nykyään yli tuhat henkilöä Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Vuositasolla tämä tarkoittaa yli 120 000 lennon ja 42 000 rahtitonnin käsittelyä.

Bluugon Tracking Cloud™ -palvelu yhdistää Swissportin liiketoiminnan prosessit digitaalisen kuoren alle. Käyttäen RFID-sensoreita ja IoT-teknologiaa, Tracking Cloud kerää reaaliaikaista dataa esimerkiksi ajoneuvojen liikkeistä, lentojen lähtöajoista ja sääolosuhteista. Kerätty dataa pystytään hyödyntämään monin keinoin liiketoiminnan tehostamiseen.

Hyvä käytännön esimerkki tästä on Tracking Cloud™ Flight Delay Prediction Tool. Swissportille kehitetty ratkaisu ennustaa lentojen saapumisaikoja huomattavasti aiempaa aikaisemmin ja tarkemmin käyttäen hyödyksi Tracking Cloudiin kytkettyjä datalähteitä sekä koneoppimista. Tarkempien ennusteiden ansiosta Swissport voi varmistaa, että lentokentällä työskentelevät henkilöt sekä tarvittava kalusto ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Tämä tehostaa koko maahuolinnan prosessia, josta hyötyvät niin Swissport, lentoyhtiöt kuin matkustajatkin.

“Yhteistyö Bluugon kanssa on sujunut hyvin ja olemme yhdessä melkoisella digitalisaatiomatkalla. Ennen yhteistyömme alkua liiketoimintamme oli tilanteessa, jossa vaihtoehtona oli joko perinteisen työn lisääminen tai uusien työskentelytapojen etsintä – tavalla tai toisella silloinen tekeminen ei enää riittänyt. Lähdimme kartoittamaan tähän ratkaisua juurikin liiketoiminnan haasteiden kautta, teknisten ratkaisujen tullessa mukaan prosessin edetessä.

Tracking Cloud™ on vastannut odotuksiamme ja näemme sen edelleen kehittämisessä valtavan potentiaalin. Pohdimme parhaillaan, miten kyseinen tuote muuttaisi tuotetarjontaamme ja sitä kautta koko liiketoimintamme rakennetta. Kysymys ei ole välttämättä siitä tapahtuuko muutos vaan siitä, kuinka nopeasti näin käy.

Yhteydenpito Bluugon kanssa on ollut toimivaa ja työskentelymallit meille sopivia. Globaalina konsernina olemme myös huomanneet Bluugon valmiuden työskennellä mm. pääkonttorimme henkilöiden kanssa sujuvasti. IT-asioiden kehittäminen voi olla hauskaakin, kun kumppanit ovat oikeat!”


-Tomi Viitanen,
Toimitusjohtaja, Swissport Finland


Flight Delay Prediction Tool -ratkaisumme on herättänyt alalla laajaa huomiota ja palkittiin vuoden 2018 marraskuussa kansainvälisellä Innovaatiopalkinnolla Pride of Ground Handling Awards -tapahtumassa Göteborgissa.

Alansa johtava julkaisu Ground Handling International Magazine julkaisi ratkaisuamme käsittelevän kattavan artikkelin kesäkuun 2019 numerossaan. Lue artikkeli kokonaisuudessaan täältä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bluugo Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Swissport
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Rami Juhela

Lisätietoja

Yritysprofiili Bluugo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Logistiikka
Supply chain management SCM

Erikoisosaaminen

Big Data
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Toimialakokemus

IT
Kauppa
Kiinteistöala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Koneoppiminen
Machine Learning
IoT
Digitalisaatio
SaaS
Tracking Cloud
Bluugo

Siirry yrityksen profiiliin Bluugo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bluugo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Bluugo - Muita referenssejä

Bluugo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia