Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suunto — Digital experience that drives growth

VideoSuunto on perinteikäs suomalainen urheiluratkaisuja tuottava yritys, joka täyttää ensi vuonna komeat 80 vuotta. Kaikki alkoi kompasseista, mutta nyt valikoima on hyvin laaja ja brändi kansainvälisestikin tunnettu. Erityisesti Suunnon sukellustietokoneet ovat kovaa huutoa lähes kaikissa maailman kolkissa. Kaksi muuta kategoriaa ovat suorituksien mittaamiseen keskittyvät urheilutuotteet sekä ulkoilu- ja lifestyle-tuotteet.

”Suunnittelufilosofiamme tavoitteena on luoda holistisia tuotteita, jotka huomioivat käytön kaikki ulottuvuudet. Suoritusten mittaaminen ja laadukas design kulkevat käsi kädessä. Suunnittelussa on myös huomioitu käyttötilanne eli esimerkiksi se, mitä tapahtuu urheilusuoritusta ennen, suorituksen aikana ja sen jälkeen”, kertoo Suunnon urheilupuolen digijohtaja Janne Kallio.

Digitaalinen kokemus keskiössä


Suunnolle, kuten monelle muullekin toimijalle eri aloilla, digitaalisen ilmeen ja markkinoinnin merkitys on kasvanut vuosi vuodelta. Suunto.com-verkkosivuston uudistustarpeeseen havahduttiin viime vuosikymmenen loppupuolella. Suunto kävi läpi valtavan määrän tarjoajia ja valitsi EPiServerin ja yhteistyö alkoi vuonna 2009.

”Liiketoimintamme on globaalia, sillä tuotteitamme myydään yli sadassa maassa. Siksi verkkosivuston täytyy toimia täydellisesti eri kielillä, jotta sisältö on eri maista tuleville asiakkaillemme uskottavaa ja relevanttia. Halusimme myös rakentaa tiiviin suhteen valitsemaamme kumppaniin, ja siksi teknisen tuen ja kehittäjän piti olla lähellä ja helposti tavoitettavissa”, Kallio kertoo.

CMS-järjestelmän on myös taivuttava useisiin kansainvälisiin julkistuksiin pitkin kalenterivuotta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Suunnon digimarkkinointitiimin on pystyttävä päivittämään verkkosivuja itse, ketterästi ja nopeasti.

”Verkkosivuohjelmiston käytettävyys on täyttänyt toiveemme. Tiimimme pystyy toteuttamaan uudistuksia omin voimin, ja pyydettäessä olemme saaneet lisäkoulutusta EPiServeriltä”, kertoo digitaalisen markkinoinnin päällikkö Jaana Åström.

Laatu ja toimivuus palkittiin

Jotta suunto.com palvelisi Suunnon yhteisöä entistä paremmin, sivustolle lisättiin viime vuonna uusi Sports-osio. Sieltä löytyy innostavaa ja opastavaa sisältöä seitsemän eri urheilulajin ammattilaisilta.

Suunto Sports -sivuston toimivuus ja laatu on tunnistettu, sillä se voitti euroopanlaajuisen Digital Communication Awards -kilpailun verkkosivustosarjan viime syksynä. Kilpailussa huomioitiin sivuston sisältö, navigaatio, toiminnallisuus sekä ulkoasu.

Pinterest
Episerver Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Episerver Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Toimialakokemus

IT
Valmistava teollisuus

Teknologia

Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Valmisohjelmisto

Omat tagit

EpiServer
verkkokauppa
ecommerce
suunto

Siirry yrityksen profiiliin Episerver Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Episerver Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Episerver Finland - Muita referenssejä

Episerver Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia