Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suunnittelu ja BI-ratkaisu yhdellä sovelluksella – Invenco toteutti SSR Groupille Jedox-ratkaisun

ReferenssiKovassa kasvussa oleva Rakennusyhtiö SSR Group tarvitsi operatiiviseen toimintaansa ratkaisun, joka toimisi yhtä aikaa sekä talouden suunnitteluvälineenä että myös nykyaikaisena raportointi- ja analysointivälineenä.

Invenco kävi SSR Groupin kanssa huolelliset keskustelut ratkaisulta edellytettäviltä vaatimuksilta ja yhteisesti päädyttiin toteuttamaan ratkaisu Jedox-teknologialla. Pääsyitä valintaan oli kaksi: Jedox on sekä BI- että suunnitteluratkaisu ja SSR Group halusi ratkaisun, jossa se pystyisi itsenäisesti jatkokehittämään raportointia ja suunnittelua. Jedoxin Excel Add-in -laajennusosan vahvojen self service -ominaisuuksien ansiosta päätös Jedoxin valinnasta oli lopulta helppo.

Jedox toimii SSR Groupin talouden suunnittelu- ja raportointiportaalina. Pääsivulta aukeaa Dashboard eli johdon työpöytä, josta päästään etenemään erilaisiin suunnittelu- ja raportointinäkymiin.

Suunnittelupuolelle on toteutettu työmaakohtaista budjetointi ja ennustaminen. Raportointipuolella tarkastellaan asioita joko yritys- tai työmaakohtaisesti. Raporteilla voi tarkastella esimerkiksi toteumaa, budjettia ja ennustetta mm. tuloslaskelman tai taseen muodossa.

Lähdejärjestelmänä ratkaisussa ovat rakennusalalle suunnattu Jydacom-tuotannonohjausjärjestelmä sekä Microsoft NAV -kirjanpitojärjestelmä. Jydacomin järjestelmästä saadaan yhtiöittäin työmaat, ennusteet ja toteumat. Työmaakohtaiset tuotot ja kulut syntyvät tässä järjestelmässä tehtäväkohtaisesti. Molempiin järjestelmiin on tehty Web Service –rajapinnat Jedox -kokonaisuuteen.

Jatkossa nykyiseen Jedox-sovellukseen lisätään kassavirtasuunnittelu- ja seuranta sekä erilaisia KPI-mittareita ja tunnuslukuja.

Suosittelija:

Olemme todella tyytyväisiä, että valitsimme ratkaisuksemme Jedoxin ja toimittajaksi Invencon. Tarvitsemamme ratkaisu vastaa erinomaisesti ennakko-odotuksiamme. Invencon kokenut konsultti toteutti haluamamme ratkaisun tehokkaasti ja laadukkaasti.

Petri Niemisalo, Talouspäällikkö, SSR Group Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Invenco Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Salpausselän Rakentajat Oy
Ajankohta: 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jorma Erkkilä, Invenco Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Big Data
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia