Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suoratoistopelaamista puhelimella

ReferenssiHatch Entertainment on Rovion tytäryhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman mobiilipelejä kuukausimaksulla suoratoistona ilman lataamista ja mainoksia. Pelejä voi pelata puhelimella tai Android TV:llä, jonka kanssa puhelinta voi käyttää peliohjaimena. Hatch on optimoitu 5G-verkolle, ja pelejä on tarjolla yli sata kappaletta. Palvelu on saatavilla tällä hetkellä Japanissa, Koreassa, Yhdysvalloissa ja joissakin Euroopan maissa.

Sovellukset Android-puhelimille ja Android TV:lle olivat jo olemassa, ja palvelu haluttiin tuoda myös iPhone-käyttäjien saataville. Hatch Entertainmentilla ei ollut aikaisempaa kokemusta iOSista, joten Bitodi toi projektiin arvokasta iOS-asiantuntemusta.

Sovelluskehittäjämme toteutti iOS-sovelluksen tiiviissä yhteistyössä Hatch Entertainmentin suunnittelijoiden ja testaustiimin kanssa. Sovelluksella voi navigoida Android TV:n käyttöliittymässä, jolloin se toimii kaukosäätimen tavoin. Joissakin peleissä sovellus toimii kosketusnäytöllisenä ohjaimena TV:ssä pelattavalle pelille: virtuaalisessa peliohjaimessa on joystick sekä pelikonsolin ohjainta muistuttava gamepad. Toisissa peleissä pelisisältö taas peilataan televisiosta puhelimeen. Koska kyseessä on pelien suoratoistopalvelu, on tärkeää että puhelimen ja television välinen yhteys toimii saumattomasti ja nopeasti.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bitodi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Hatch Entertainment
Ajankohta: 2018 - 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Bitodi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Android
iOS
Swift

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Android TV

Siirry yrityksen profiiliin Bitodi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bitodi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Bitodi - Muita referenssejä

Bitodi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia