Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SUORAA – Suomen Rakennusasiantuntijat Kiinteistönhallintajärjestelmän toteutus

ReferenssiSUORAA & Talovisio

Suomen Rakennusasiantuntijat, tuttavallisemmin SUORAA, on erikoistunut korjausrakentamisen asiantuntijaksi, joka tarjoaa kiinteistöjen kuntotarkastuksia ja kuntoarvioita. Olemme tehneet yhteistyötä SUORAA:n kanssa jo vuodesta 2015 lähtien. Vuonna 2022 jatkettiin menestyksekästä yhteistyötämme Talovisio-järjestelmän uudistusprojektin parissa, jonka aikana järjestelmä päivitettiin vastaamaan nykyaikaisia teknologioita ja tämän päivän visuaalisuutta.

Talovisio-järjestelmä tarjoaa jokaiselle kiinteistönomistajalle turvallisuuden tunnetta tietopankilla, joka helpottaa kiinteistön huollon ja tarkastusten seuraamista. Järjestelmä tallentaa kaiken tiedon sähköiseen muotoon ja siirtää sen helposti omistajalta toiselle. Talovisiosta löytyvät kaikki kiinteistöön liittyvät kuntotarkastusraportit, kulutuslukemat sekä huoltokirja. Käyttäjät voivat itse lisätä huoltotietoja järjestelmään ja Talovisio ennustaa myös, milloin kiinteistön rakenteiden tekninen käyttöikä on päättymässä.

Vuonna 2022 käynnistettiin projekti, jossa järjestelmä päivitettiin vastaamaan nykyaikaisia standardeja ja tekniikoita. Käyttöliittymä ei vastannut vallitsevia vaatimuksia, ja joitakin käytetyistä teknologioista pidettiin vanhentuneina. Uudessa järjestelmässä käytettiin edelleen alkuperäistä Laravel-ohjelmointikehystä. AngularJS-käyttöliittymä korvattiin Next.js:llä (React), ja kehitystavat siirrettiin perinteisestä CSS-tyylien kirjoittamisesta Tailwindiin.

DevOps, Pilvinatiivi & IaC

Aiempi järjestelmän versio pyöri G-Worksin omalla raudalla kokonaisuudessaan. Päivitykset toimintoihin tuotiin tuotantoon yksinkertaisilla Git-versionhallinnan push- & pull-komennoilla, manuaalisesti. Uudistuksen myötä järjestelmä muutettiin täysin pilvinatiiviksi, kehitysmenetelmiä päivitettiin ja siirryttiin infrastruktuurin ylläpitämiseen Infrastructure as Code (IaC) -prosesseilla. Tästä voit lukea lisää blogissamme.

Talovision infrastruktuuri on versiohallinnoitu ja automatisoitu Terraform ja GitLab Runner -työkalujen avulla. Tämä mahdollistaa tuotannon päivittämisen ja yksittäisten ympäristöjen nopean pystyttämisen.

Ohjelmisto ajetaan lokaalisti Docker-composen avulla, mikä varmistaa, että eri kehittäjillä on aina käytössään sama ohjelmistoversio. Backendissa käytetään Laravelin omaa komentoliittymää, Laravel Sail.

Ohjelmiston päivittäminen tapahtuu lisäämällä uusi koodi versionhallintaan, jonka jälkeen se pakataan runnerin sisällä omaksi Docker-kuvaksi. Tämä kuva päivitetään Amazon Web Services (AWS) -konttirekisteriin, jonka jälkeen ECS käynnistää palvelun. Jos ohjelmistossa ei havaita virheitä, liikenne ohjataan Elastic Loadbalancerin avulla uuteen sovellukseen automaattisesti, eikä käyttökatkoja aiheudu. Ohjelmiston käyttöliittymänä käytetty Next.js pyörii saman imagen sisällä, eri portilla.

Lopputulos

Talovision uudistusprojektin lopputuloksena syntyi näyttävä ja pitkälle kehitetty tietovarasto, joka sopii jokaiselle kiinteistönomistajalle. Järjestelmä hyödyntää edistyksellisiä teknologioita ja tarjoaa kattavan tiedon kiinteistön kuntotarkastuksista, kulutusluvuista ja huoltokirjoista.

Pinterest
Referenssin infoboxi
G-Works logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Rakennusasiantuntijat Oy
Ajankohta: 2022 - 2023

Lisätietoja

Yritysprofiili G-Works kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Aineistonhallinta
Dokumenttien hallinta
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Testaus ja laadunvarmistus
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kiinteistöala
Rakentaminen

Teknologia

Amazon Web Services
Angular
Laravel
React
Javascript
PHP

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

terraform

Siirry yrityksen profiiliin G-Works kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

G-Works - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

G-Works - Muita referenssejä

G-Works - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia