Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomidigi.fi – tukea sujuvamman Suomen kehittämiseen

Referenssi

Si­säl­lön­hal­lin­nan help­pout­ta saa­vu­tet­ta­vas­ti ja mo­bii­liop­ti­moi­dus­ti

Suomidigi tukee Digi- ja väestötietovirastoa (DVV) lakisääteisessä tehtävässään edistää julkisen sektorin digitalisaatiota. Suomidigi kattaa brändin alla järjestettävät tapahtumat, verkostotyön maakunnissa sekä Suomidigi.fi-verkkopalvelun, joka tarjoaa digitalisaatioprojekteissa toimiville suunnittelijoille, tekijöille ja päättäjille tietoa ja tukea sekä mahdollisuuden osallistua, vaikuttaa ja verkostoitua.

DVV valitsi meidät projektin toteuttajaksi ennen kaikkea ketterän projektinhallintaosaamisemme perusteella. Pystyimme Drupal-tuntemuksemme lisäksi auttamaan projektin vetämisessä. Uusi Suomidigi.fi julkaistiin helmikuussa 2020, jonka jälkeen olemme huolehtineet palvelun ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

Tar­peet ja ta­voit­teet

DVV halusi korvata monet eri verkkosivustonsa yhdellä, yhtenäisellä Suomidigi.fi-palvelulla.

Projektin tavoitteena oli luoda saavutettava, mobiilioptimoitu ja ulkoasultaan moderni verkkopalvelu, joka mahdollistaa helpon sisällönhallinnan ja -tuotannon.

Palvelu päätettiin toteuttaa Drupal-alustalle, joka koettiin kestäväksi valinnaksi. Drupalin katsottiin myös soveltuvan hyvin palvelun asiakaslähtöiseen kehitykseen DVV:n kokonaisketterän mallin mukaisesti.

Rat­kai­sum­me

Rakensimme uuden Suomidigi.fi-verkkopalvelun DVV:n käyttämän designerin ulkoasusuunnitelman pohjalta. Teimme palvelusta saavutettavan ja panostimme erityisesti ylläpitoliittymän toimivuuteen, jotta suuren sisältömassan hallinnointi olisi mahdollisimman helppoa.

Verkkopalvelu tarjoaa runsaasti tukimateriaaleja ja esimerkkejä julkisten palvelujen kehittämisen avuksi sekä digitalisaatioon liittyvät lakikokonaisuudet ymmärrettävässä muodossa.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat tuottaa palveluun sisältöjä, kuten blogikirjoituksia tai tapahtumia, perustaa omia ryhmäsivujaan ja osallistua keskusteluun.

Blogitekstit siirsimme vanhalta WordPress-pohjaiselta Suomidigi.fi-sivustolta uuteen verkkopalveluun. Lisäksi siirsimme palvelun DVV:n pilveen, jotta se noudattaa DVV:n sisäisiä hyviä käytäntöjä.

Lop­pu­tu­los

Laadukas toteutus vastaa DVV:n tarpeisiin ja täyttää sille asetetut tavoitteet. Palvelun käyttäjämäärä kasvaa tasaista tahtia.

Suomidigi.fi täyttää WCAG-ohjeistuksen A- ja AA-tason kriittiset saavutettavuusvaatimukset. Modernille ja mobiilioptimoidulle alustalle on jatkossa helppo kehittää uusia toiminnallisuuksia.

Suosittelija:

Yhteistyö Druidin kanssa oli koko projektin ajan helppoa ja mielekästä. Toteutimme Suomidigi-palvelun Digi- ja väestötietoviraston kokonaisketterän kehittämismallin mukaan iteratiivisesti ja ketterästi. Kehittäjiemme vahva Drupal- ja Scrum-osaaminen tekivät meihin vaikutuksen. Scrumin arvoja vaalittiin, ja ne toteutuivat sprinteissä. Tekemisessä oli mukana sopivasti kunnianhimoa, huumoria ja "hoidetaan hommat" -asennetta. Työn jälki on laadukasta. Druidilaiset ovat lähestyttäviä, kivoja tyyppejä, ja yhdessä meistä kaikista hankkeen parissa työskentelevistä tuli tiimi. Luotsit luotsaa!

Pia Korpisaari, tuoteomistaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Druid Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Digi- ja väestötietovirasto
Ajankohta: 2019 - 2020
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juuso Vuorinen, 020 187 6604

Lisätietoja

Yritysprofiili Druid kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Open source
Drupal
Julkaisujärjestelmä CMS

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

drupal 8
Migraatiot
saavutettavuus
mobiilioptimointi

Siirry yrityksen profiiliin Druid kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Druid - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Druid - Muita referenssejä

Druid - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia