Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomen Suoramainonta - jakelun optimointi

ReferenssiSuomen Suoramainonta Oy (SSM) on Suomen suurin suoramainontayritys. Sen jakeluverkoston läpi kulkevat paperimainokset tavoittavat viikoittain jopa 2,5 miljoonaa suomalaista kotia. Kokonaisuudessaan Suomen Suoramainonna:n koko jakeluverkon läpi kulkee vuosittain noin miljardi jakelutuotetta. SSM yhdessä eri suomalaisten jakeluyritysten kanssa muodostaa SSM-jakeluryhmän, joka tuottaa Suomen suurimman yksityisen ja valtakunnallisen osoitteettoman jakeluverkon.

Laajan jakeluverkon hallitseminen on monimutkaista, jonka vuoksi SSM halusi kehittää paremman tavan hallita jakelutuotteiden toimittamista varastoista jakelijoille.

Tehokas järjestelmä tehostamaan jakelupalvelun toimintaa ja pienentämään kuluja

Tehtävämme Espeolla oli toteuttaa järjestelmä, jonka avulla miljoonat esitteet ympäri Suomea pystytään jakelemaan mahdollisimman tehokkaasti joka päivä. SSM myös halusi työkalun helposti kustomoitavien jakelulistojen ja -ohjeiden luomiseen. Lisäksi SSM halusi meidän laativan suunnitelman jakelutoiminnan toteutuksesta kahdeksi vuodeksi eteenpäin.

Web-sovellus, jonka käyttöliittymä muistuttaa käyttäjien tottumaa ikkunapohjaista käyttöliittymää

Toisena tarpeena oli kaksisuuntainen tietojen sykronointi kahden palvelun välille, jolloin datan muutokset havaitaan kummassakin järjestelmässä viestikanavan välityksellä. Lisäksi tarvittiin myös hallintapaneeli viestikanavaa varten, sekä järjestelmä, joka havaitsee mahdolliset sykronointivirheet.

Vanhasta järjestelmästä moderni ja tehokas

Kokosimme kahdeksanhenkisen scrum-tiimin, joka koostui sovelluskehittäjistä, DevOps-asiantuntijasta, testaajasta ja scrummasterista. Tiimi suunnitteli ja rakensi taustajärjestelmän ja web-sovelluksen sekä modifioi viestijonoa tehostaakseen SSM:n ekosysteemin sovellustenvälistä kommunikaatiota.

Teknologiat:

Java

PHP.

jOOQ

Vaadin

Liquibase

Lopputuloksena järjestelmä, joka minimoi tarpeen manuaaliselle työlle

Tiimimme kehitti web-sovelluksen ja integroi sen SSM:n infrastruktuuriin.

Taustajärjestelmän rakensimme käyttäen Java 8:aa ja Springiä. Vaadinia käytettiin web-näkymässä sekä kommunikaatioon taustajärjestelmän kanssa. RabbitMQ:ta puolestaan hoitamaan datan synkronoinnin järjestelmän ja muiden sovellusten välillä.

Projekti alkoi elokuussa 2016. Aloitimme neljän hengen scrum-tiimillä, joka kasvoi kahdeksanhenkiseksi seuraavana vuonna. Kun sovellus oli valmis ja jakeluryhmän eri toimijat alkoivat ottaa sitä käyttöön, tehtävämme muuttui sovelluskehityksestä järjestelmän ylläpitoon ja pienensimme tiimiämme vastaamaan uutta toimenkuvaa.

Suosittelija:

“Espeon tapa johtaa ja hallinnoida projektejaan on vakuuttava. He hyödyntävät scrumia tehokkaasti. He pitävät videokonferensseja tiheään tahtiin edistääkseen tiivistä yhteistyötä ja luodakseen yhteishenkeä erilaistenkin työkulttuurien välillä. Espeolla on lisäksi reservi asiantuntijoita tarpeeseen kuin tarpeeseen, joten eri tekniset haasteet löytävät aina tekijänsä heidän riveistään.”

Jani Kaski, kehitysjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Espeo Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Suoramainonta Oy
Ajankohta: 2016 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Espeo Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Teknologia

Java
PHP

Siirry yrityksen profiiliin Espeo Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Espeo Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Espeo Software - Muita referenssejä

Espeo Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia