Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomen Musiikintekijät Ry:n verkkopalvelu Drupalista WordPressiksi

ReferenssiMysteerio uudisti Suomen Musiikintekijöiden portaalin vuonna 2018. Uudistustarve lähti yhdistyksen saamasta palautteesta. Vanha portaali oli hankala käyttää ja sisällön hallinta oli työlästä. Erityisesti tapahtumiin ilmoittautuminen ja niiden järjestäminen aiheutti käyttäjiltä negatiivista palautetta. Vanha palvelu oli rakennettu Drupal-sisällönhallintajärjestelmän päälle ja uusi palvelu toteutettiin WordPress-alustalle, sen helppokäyttöisyyden ja kustannustehokkuuden takia.

Taustaa


Suomen Musiikintekijät Ry edustaa suomalaisia ammattimaisesti toimivia säveltäjiä, sanoittajia ja sovittajia, siis musiikintekijöitä. Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monenlaisia palveluja kuten tapahtumia, koulutuksia, verkostoitumista, mentorointiohjelmia, sekä neuvontaa erilaisten apurahojen hakemiseen. Yhdistys hallinnoi Musiikintekijöiden rahastoa, josta jaetaan stipendejä musiikintekijöille.
Tapahtumien hallintatyökalu
Yhdistykselle on toteutettu helppokäyttöinen työkalu tapahtumien hallintaan. Työkalu sisältää automaattiset nostot, listaukset, kalenteritoiminnot sekä ilmoittautumiseen liittyvät toiminnot kuten sähköpostimuistutukset ja muutosilmoitukset.

Lehtiarkisto

Portaaliin on toteutettu lehtiarkisto joka tuo Musiikintekijä-lehden julkaisut esiin kiinnostavalla visuaalisella tavalla. Kunkin lehden keskeisimmät artikkelit ja pääkirjoitukset ovat luettavissa lehtiarkistossa.

Lehtien kansikuvat ja artikkelien kuvat ovat vahvasti esillä. Uudistus on tuonut paljon positiivista palautetta käyttäjiltä.

Tekninen toteutus

Vanhentuneen Drupal 7 pohjan uusiminen WordPressin päälle. Mysteerio vastasi käyttöliittymä- ja käytettävyys suunnittelusta, kehityksestä, että sisällön migraatiosta kokonaisuudessaan. Rakensimme tapahtumahallinta työkalun, jonka avulla asiakas voi itse luoda tapahtumia helposti. Käyttöliittymäuudistus on toteutettu käyttäen moderneja teknologioita (Vue.js + Rest) käytettävyyden ja nopean suodatettavuuden parantamiseksi.

Suosittelija:

Nina Lith - viestintäpäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Mysteerio Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Musiikintekijät Ry
Ajankohta: 2018

Lisätietoja

Yritysprofiili Mysteerio kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Ohjelmistokehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset
Media

Teknologia

PHP
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

vue

Siirry yrityksen profiiliin Mysteerio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mysteerio - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Mysteerio - Muita referenssejä

Mysteerio - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia