Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomen Apteekkariliiton sosiaalisen median periaatteet

ReferenssiLaadittu yhteistyössä asiakkaan kanssa syksyllä 2015 Suomen Apteekkariliiton sosiaalisen median periaatteet eli Sosiaalinen media apteekin ja asiantuntijan työkaluna.


Nämä sosiaalisen median periaatteet on laadittu apteekkien ja niiden henkilökunnan tueksi. Periaatteet on jaoteltu kolmeen osaan: Apteekin ammattilainen somessa, Apteekki somessa sekä Turvallisuus ja vastuu somessa.

Periaatteet toimivat apuna ja tukena sosiaalisessa mediassa toimimiseen. Ne eivät anna ohjeita esimerkiksi sosiaalisen median kanavien valitsemiseen tai niiden käyttöön. Ne eivät myöskään linjaa yksittäisen apteekin tai sen henkilökunnan käytännön toimintaa somessa tai some-kanavien käyttöä työaikana, eivätkä ne anna ohjeita sosiaalisen median käyttämiseen markkinoinnissa. Näistä valinnoista ja linjauksista vastaa apteekkari.

Näiden periaatteiden lisäksi apteekkien ja niiden henkilökunnan toimintaa ohjaavat myös sosiaalisessa mediassa apteekkitoimintaa ohjaavat lait, asetukset ja viranomaismääräykset sekä eettiset ohjeet ja valittujen sosiaalisen median palveluiden käyttöehdot.

Suosittelija:

Minulla oli ilo laatia yhteistyössä Pauliinan kanssa Apteekkariliiton sosiaalisen median periaatteet. Heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien minulle tuli tunne, että Pauliinan kanssa homma hoituu maaliin mutkattomasti asiantuntijaohjauksessa. Pauliinalla oli heti selkeä näkemys projektista ja hänellä oli ehtymätön tietopankki, josta löytyi aina vastaus tai benchmarkkauskohde, jos jokin asia mietitytti. Pauliinan positiivinen ja kannustava ote innosti aina puristamaan itsestäkin kaiken irti. Lisäksi hän väsymättömästi halusi opettaa minulle uusien työvälineiden ja kanavien käyttöä aina, kun minulle tuntematomalle sellainen tuli vastaan. Projekti oli yksi parhaista, joissa olen koskaan ollut mukana! - Tiina Kuosa, Suomen Apteekkariliitto, Helsinki

Tiina Kuosa

Pinterest
Referenssin infoboxi
Kinda Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Suomen Apteekkariliitto
Ajankohta: 2015
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tiina Kuosa

Lisätietoja

Yritysprofiili Kinda kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Telekommunikaatio

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö

Omat tagit

Sosiaalinen media
sosiaalisen median strategiat

Siirry yrityksen profiiliin Kinda kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kinda - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Kinda - Muita referenssejä

Kinda - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia