logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Suomalaisyritys ensimmäistä kertaa arvostetussa työturvallisuusjulkaisussa

BloggausNordSafety on ensimmäinen suomalainen EHSQ-yritys, joka on päässyt mukaan kansainvälisen analyytiikkoyritys Verdantixin tekemään työturvallisuusjulkaisuun. Tutkimukseen otettiin mukaan maailman johtavat EHSQ-yritykset, jotka tarjoavat innovatiivisen ratkaisun yritysten poikkeatilanteiden hallintaan. Riippumattomassa tutkimuksessa oli mukana 31 maailman johtavaa yritystä.

”Tämä on suuri tunnustus yrityksellemme ja osoittaa, että pystymme hyvin haastamaan kansainväliset toimijat erottautumalla innovaatioilla ja helpolla käytettävyydellä. Ihmisten mukaan saaminen ja innostaminen ovat tärkeimpiä asioita, joilla ihmiset parantavat turvallisuutta ja laatua. Helppokäyttöisellä sovelluksella yritys saa täyden hyödyn irti hankkimastaan ratkaisusta”, toteaa yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Fredrik Löfberg

Tarve vähentää, hallita ja ratkaista poikkeamatilanteita kuten vaaratilanteita, läheltä-piti –tilanteita tai tapaturmia on haaste kaikenkokoisissa yrityksissä aina pk-yrityksistä miljardien eurojen konserneihin. Yrityksien ei vain tarvitse reagoida tehokkaasti erikokoisiin vaaratilanteisiin, vaan myös hallita sellaiset tapahtumat, jotka voivat vaihdella tapaturmista, ajoneuvovahingoista ympäristöpäästöistä, kemikaalivuodoista, räjähdyksistä tulipaloihin. Raportissa kuvataan erilaisia poikkeamatilanteiden johtamistilanteita, joita yrityksen pitää pysty hallitsemaan. Tutkimus perustuu riippumattomaan arviointiin 31 toimittajan ratkaisuista. Tutkimus auttaa yrityksen avainhenkilöitä ymmärtämään, miten ratkaisut auttavat näiden haasteiden johtamisessa. Analyysi kertoo yksityiskohtaisesti uusimmat innovaatiot, joita markkinoille on kehitetty, auttaakseen yrityksiä saamaan kaiken irti nykyisistä ratkaisuistaan. Lue täältä Verdantixin oma blogikirjoitus aiheesta sekä raportti.

Tutkimuksessa korostetaan NordSafetyn mobile-first strategiaa ja sen tuomaa kilpailuetu isompia kansainvälisiä toimijoita vastaan.

”Tämä on todistaa sen, minkä olemme itsekkin markkinoilla huomanneet. Yritykset kaipaavat helposti käytettäviä mobiiliratkaisuja, joilla he voivat hallinta erilaiset raportointi- ja johtamistilanteet nykyajan muuttuvissa työympäristössä.” kertoo Löfberg lopuksi.

NordSafety tekee EHSQ asioista helpompia ja innostavampia. Helppokäyttöiset mobiiliratkaisut lisäävät tuottavuutta, laatua sekä vähentävät odottamattomien tapahtumien, kuten tapaturmien, aiheuttamia kustannuksia. EHSQ asiat ovat läsnä jokaisessa yrityksessä ja monelle tärkeä asia brändin, vastuullisuuden sekä erottautumisen kannalta.  NordSafety on vuonna 2014 perustettu teknologia startup, joka palvelee tällä hetkellä kansavälisesti yli 56 asiakasyritystä 5 eri maassa.

Pinterest
Quentic Finland Oy

Lisätietoja

Quentic Finland Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta

Omat tagit

työturvallisuus

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus
Rakentaminen
Valmistava teollisuus

Teknologia

Android
iOS
Windows

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Quentic Finland Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Quentic Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Quentic Finland - Muita referenssejä

Quentic Finland - Muita bloggauksia

Siirry Quentic Finland Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia