Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomalaisomisteinen digitoimisto SEOSEON voittajaehdokkaana SEMrush Nordic Awards -gaalassa

Bloggaus

Digitoimisto SEOSEON on edennyt finaaliin markkinoinnin ja mainonnan ammattilaisten SEMrush Nordic Awards -kilpailussa. Kilpailussa palkitaan pohjoismaiden parhaat digitoimistot ja online-kampanjat.

SEOSEON on ehdolla kategoriassa ”Best Online Marketing Campaign in Travel / Tourism”. Gaalailta järjestetään Tukholmassa huhtikuun lopussa ja paikalle odotetaan saapuvan 200 markkinoinnin ammattilaista ympäri maailman.

Mistä SEMrush Awardseissa on kyse?


SEMrush Awards on vuosittain järjestettävä gaala markkinoinnin ammattilaisille. Gaalassa palkitaan parhaat markkinointikampanjat ja digitoimistot arvovaltaisen tuomariston toimesta. 20-henkisessä tuomaristossa vaikuttaa muun muassa IKEAn, Walt Disneyn, Bauhausin, LEGOn ja Booking.comin globaalista markkinoinnista vastaavia henkilöitä. Gaala järjestetään Australiassa, Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Digitoimisto SEOSEONin ja ruotsalaisen STS Alpresorin kanssa yhteistyössä toteutettu kampanja valittiin neljän parhaan joukkoon omassa kategoriassaan. STS Alpresor on Pohjoismaiden johtava alppimatkojen järjestäjä.

Samassa kategoriassa voitosta kamppailee matkailualalla arvostetut yritykset Apollo, SAS Norway ja Danish State Railways yhteistyössä digitoimistojen GroupM, Wavemaker Norway sekä s360 kanssa. Gaalan ja palkintojen merkityksestä kertoo myöskin se, että GroupM on maailman suurin mainosmedia työllistäen tällä hetkellä yli 32 000 henkilöä.

Lisää tietoa tapahtumasta voit lukea osoitteesta https://seoseon.fi/semrush-nordic-awards-2019/

Kahden miehen yrityksestä yhdeksi Pohjoismaiden parhaista digitoimistoista

Mielenkiintoisen ehdokkuudesta tekee myös se, että digitoimisto SEOSEON on perustettu vasta vuonna 2014. Kahden työntekijän ja muutaman tuhannen euron alkupääoman voimin alkanut yritystoiminta on vain muutaman vuoden kuluessa kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden parhaista digitoimistoista. Tätä nykyä SEOSEON työllistää jo 10 markkinoinnin huippuammattilaista ja suunta on jatkuvasti ylöspäin.

Yrityksen osakas ja Google Ads -mainonnasta vastaava Samuli Mäkelä:

” On se tietenkin hienoa saada tunnustusta tällä tasolla. Etenkin, kun otetaan huomioon yrityksemme vaatimattomat lähtökohdat, niin toki suuri kunnia tulla listatuksi samassa kategoriassa ehdolle joidenkin maailman suurimpien markkinointitoimistojen kanssa.

Meillä on toki aina ollut kova usko omaan tekemiseen ja tuloksetkin puhuvat puolestaan, mutta kyllä nämä uutiset aina jaksaa kannustaa eteenpäin.

Tukholmassa nähdään ja toivottavasti päästään nappaamaan myös se pääpalkinto.”

Lopullinen voittaja kustakin kategoriasta selviää 25.4 Tukholman kaupungintalolla järjestettävässä gaalaillassa.

Pinterest
SEOSEON Digitoimisto logo

Lisätietoja

Yritysprofiili SEOSEON Digitoimisto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Sisällönhallinta

Teknologia

Google

Siirry yrityksen profiiliin SEOSEON Digitoimisto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

SEOSEON Digitoimisto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

SEOSEON Digitoimisto - Muita referenssejä

SEOSEON Digitoimisto - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia