Suomalaisia pk-yrityksiä kasvattamassa

Alansa pioneerina tunnetulla, kotimaisia pk-yrityksiä kehittävällä tamperelaisella sijoitusyhtiö Panostaja Oyj:llä ja Oscarilla on pitkä yhteistyö takana. Oscarin palveluja on hyödynnetty sekä Panostajan emoyhtiön että yhtiön omistamien pk-yritysten kasvun tukena.

Monipuolinen Oscar kasvun tukena

Vuonna 2006 alkanut yhteistyö Oscarin kanssa sai alkunsa Panostajan tarpeesta hankkia emoyhtiölleen sopiva kirjanpitojärjestelmä. Tällä hetkellä seitsemää sijoituskohdetta kehittävän Panostajan talous- ja rahoitusjohtaja Tapio Tommila kertoo yhteistyön laajentuneen vuosien varrella monessa määrin.

– Yhteistyö aloitettiin Oscar liiketoiminta-alustan pilottikäyttäjinä. Ensin järjestelmään vietiin kirjanpito, sitten reskontra, laskunkierrätys ja maksatus. Viimeisimpänä myös sähköinen matkalaskujen teko ja kierrätys. Lisäksi Hyperion-konserniraportointijärjestelmämme on Oscarin pilvipalvelimella ja järjestelmän ylläpito hoidetaan kokonaan Oscarin toimesta, aina varmuuskopiointeja ja uusia käyttäjäasennuksia myöten.

Panostaja toimii aktiivisena enemmistöomistajana suomalaisissa kasvuyrityksissä. Kasvuyritykselle ominaisesti yrityksissä on usein tarpeita myös järjestelmämuutoksille. Tommila kuvailee Oscarin liiketoiminta-alustaa selkeänä ja järkevänä ratkaisuna kasvuhaluisten pk-yritysten järjestelmätarpeisiin.

Meidän tehtävä omistajana on suositella parhaaksi katsomiamme järjestelmäratkaisuja. Olemme olleet tyytyväisiä pitkään yhteistyöhömme Oscarin kanssa, ja sen myötä olemmekin suositelleet ja ottaneet käyttöön Oscarin järjestelmän myös osassa omistamiamme kasvuyrityksiä.

Lisätehoja taloushallinnon ulkoistamisesta


Kasvua ja tehokkuutta Panostaja on hakenut järjestelmäpuolen ohella myös taloushallinnon ulkoistamisella. Oscarin palvelupeiton laajentaminen Oscar Talousosasto®:on ja kirjanpidon ja palkkahallinnon ulkoistamiseen olivatkin Panostajalle looginen kehitysaskel jatkumona Oscarin järjestelmän käyttöönotolle.

Oscar Talousosasto®:n kirjanpitäjämme ja yhteyshenkilömme Annika on nyt osa meidän tiimiä ja istuu viikoittain täällä meillä Panostajalla. Yhteistyö on sujunut hyvin ja vuodenvaihteessa siirsimme Oscarille myös palkanlaskentamme.

Sujuvaa ja vaivatonta


Tommilan mukaan yhteistyö Oscarin kanssa on läpi vuosien ollut helppoa ja joustavaa. Hänen mielestään yhteistyössä on silloin onnistuttu hyvin, kun asiat hoituvat vaivattomasti eikä yhteistyötä tarvitse yksinkertaisesti miettiä sen tarkemmin.

– Olen vuosien varrella tiedustellut meidän omalta väeltä yhteistyöstä Oscarin kanssa. Ja kyllä se on meidän koko tiimin mielestä ollut aina hyvin sujuvaa ja joustavaa. Tästä on hyvä jatkaa! Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, päättää Tommila.

Suosittelija:

Olemme olleet tyytyväisiä pitkään yhteistyöhömme Oscarin kanssa, ja sen myötä olemmekin suositelleet ja ottaneet käyttöön Oscarin järjestelmän myös osassa omistamiamme kasvuyrityksiä.

Tapio Tommila

Referenssi Suomalaisia pk-yrityksiä kasvattamassa
Tilaaja: Panostaja Oyj
Ajankohta:2006 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Tapio Tommila
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Lisätty todellisuus ja VR
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus
Huolto ja korjaus
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
varastohallinta tuotannonohjaus liiketoiminnan digitalisointi liiketoiminta-alusta ERP Oscar Software Verkkoliiketoiminta liiketoiminnan kehittäminen talousosasto Oscar Toiminnanohjausjärjestelmä
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet
Verkkokaupan perustaminen - Jatkuva kehittäminen on avain verkkokaupan kasvuun ja kannattavuuteen