Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomalaisia pk-yrityksiä kasvattamassa

Referenssi

Alansa pioneerina tunnetulla, kotimaisia pk-yrityksiä kehittävällä tamperelaisella sijoitusyhtiö Panostaja Oyj:llä ja Oscarilla on pitkä yhteistyö takana. Oscarin palveluja on hyödynnetty sekä Panostajan emoyhtiön että yhtiön omistamien pk-yritysten kasvun tukena.

Monipuolinen Oscar kasvun tukena

Vuonna 2006 alkanut yhteistyö Oscarin kanssa sai alkunsa Panostajan tarpeesta hankkia emoyhtiölleen sopiva kirjanpitojärjestelmä. Tällä hetkellä seitsemää sijoituskohdetta kehittävän Panostajan talous- ja rahoitusjohtaja Tapio Tommila kertoo yhteistyön laajentuneen vuosien varrella monessa määrin.

– Yhteistyö aloitettiin Oscar liiketoiminta-alustan pilottikäyttäjinä. Ensin järjestelmään vietiin kirjanpito, sitten reskontra, laskunkierrätys ja maksatus. Viimeisimpänä myös sähköinen matkalaskujen teko ja kierrätys. Lisäksi Hyperion-konserniraportointijärjestelmämme on Oscarin pilvipalvelimella ja järjestelmän ylläpito hoidetaan kokonaan Oscarin toimesta, aina varmuuskopiointeja ja uusia käyttäjäasennuksia myöten.

Panostaja toimii aktiivisena enemmistöomistajana suomalaisissa kasvuyrityksissä. Kasvuyritykselle ominaisesti yrityksissä on usein tarpeita myös järjestelmämuutoksille. Tommila kuvailee Oscarin liiketoiminta-alustaa selkeänä ja järkevänä ratkaisuna kasvuhaluisten pk-yritysten järjestelmätarpeisiin.

Meidän tehtävä omistajana on suositella parhaaksi katsomiamme järjestelmäratkaisuja. Olemme olleet tyytyväisiä pitkään yhteistyöhömme Oscarin kanssa, ja sen myötä olemmekin suositelleet ja ottaneet käyttöön Oscarin järjestelmän myös osassa omistamiamme kasvuyrityksiä.

Lisätehoja taloushallinnon ulkoistamisesta


Kasvua ja tehokkuutta Panostaja on hakenut järjestelmäpuolen ohella myös taloushallinnon ulkoistamisella. Oscarin palvelupeiton laajentaminen Oscar Talousosasto®:on ja kirjanpidon ja palkkahallinnon ulkoistamiseen olivatkin Panostajalle looginen kehitysaskel jatkumona Oscarin järjestelmän käyttöönotolle.

Oscar Talousosasto®:n kirjanpitäjämme ja yhteyshenkilömme Annika on nyt osa meidän tiimiä ja istuu viikoittain täällä meillä Panostajalla. Yhteistyö on sujunut hyvin ja vuodenvaihteessa siirsimme Oscarille myös palkanlaskentamme.

Sujuvaa ja vaivatonta


Tommilan mukaan yhteistyö Oscarin kanssa on läpi vuosien ollut helppoa ja joustavaa. Hänen mielestään yhteistyössä on silloin onnistuttu hyvin, kun asiat hoituvat vaivattomasti eikä yhteistyötä tarvitse yksinkertaisesti miettiä sen tarkemmin.

– Olen vuosien varrella tiedustellut meidän omalta väeltä yhteistyöstä Oscarin kanssa. Ja kyllä se on meidän koko tiimin mielestä ollut aina hyvin sujuvaa ja joustavaa. Tästä on hyvä jatkaa! Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, päättää Tommila.

Suosittelija:

Olemme olleet tyytyväisiä pitkään yhteistyöhömme Oscarin kanssa, ja sen myötä olemmekin suositelleet ja ottaneet käyttöön Oscarin järjestelmän myös osassa omistamiamme kasvuyrityksiä.

Tapio Tommila

Pinterest
Referenssin infoboxi
Oscar Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Panostaja Oyj
Ajankohta: 2006 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tapio Tommila

Lisätietoja

Yritysprofiili Oscar Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Taloushallinto
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Lisätty todellisuus ja VR
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

varastohallinta
tuotannonohjaus
liiketoiminnan digitalisointi
liiketoiminta-alusta
ERP
Oscar Software
Verkkoliiketoiminta
liiketoiminnan kehittäminen
talousosasto
Oscar Toiminnanohjausjärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Oscar Software - Muita referenssejä

Oscar Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia