Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomalainen Valo on palkittu Euroopan parhaaksi intranetiksi ESPC-tapahtumassa Prahassa

Bloggaus

Sinisen Meteoriitin kehittämä, useasti palkittu digitaalinen työympäristö Valo on palkittu vuoden 2019 parhaana Intranet/Extranet -ratkaisuna ESPC-tapahtumassa Prahassa 4.joulukuuta. Valo on Office 365 sekä SharePoint -ympäristöihin yhteensopiva tuoteperhe, jota Sinisen Meteoriitin tytäryhtiöt vievät voitokkaasti maailmalle.

ESPC on Euroopan suurin Microsoftin pilviteknologioihin keskittyvä tapahtuma, joka on käynnissä parhaillaan Prahassa. Valo oli ehdolla “Innovatiivisin SharePoint –ratkaisu (Most Innovative SharePoint Solution): Valo Digital Workplace – Everything behind one door” -kategoriassa ja voitti parhaan Intranet/Extranet ratkaisu – kategorian (Best Intranet/Extranet Solution: Valo – The center of your digital workplace!)”.

“Olemme niin onnellisia tästä tunnustuksesta”, kertoo Valon markkinointijohtaja Tiina Manninen tunnelmia paikan päältä. “Meidän Valo-tiimi on työskennellyt intohimoisesti ja täysillä koko vuoden, emmekä voisi olla kiitollisempia tästä voitosta!”

Lue koko blogi

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia