Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Suomalainen ICT-asiantuntijayritys kasvaa ja kansainvälistyy

BloggausSuomen suurin ohjelmistoyritysten verkosto ja alan kokeneista ammattilaisista rakentunut asiantuntijayritys Codemen Oy laajentaa toimintaansa Suomen rajojen ulkopuolelle. Yrityksen tavoitteena on vastata asiakaslähtöisten IT-palveluiden räjähdysmäiseen kysyntään ja alaa vaivaavaan osaajapulaan.

 

Codemenin verkostoon kuuluu tällä hetkellä 5.500 ammattilaista ja yli 500 suomalaista ohjelmistoalan yritystä. Kasvua haetaan Viron lisäksi Puolasta, missä on lähes 300.000 ohjelmistokehittäjää, joista yli puolet toiminimiyrittäjiä.

 

Kansainvälisyyteen ajaa myös kasvuyrityksen halu digitalisoida ICT-hankintoja Suomen rajojen ulkopuolella. Siinä keihäänkärkenä toimii yrityksen kehittämä, tekoälyä hyödyntävä Caleo-verkkoalusta, joka yhdistää tekijän ja tarpeen.

Kasvustrategian myötä Codemenin johto muuttuu vahvemmin myyntivetoiseksi. Talon sisältä toimitusjohtajaksi tulee Eero Hyytinen ja nykyinen toimitusjohtaja Juha Karjalainen toimii jatkossa Codemenin hallituksen puheenjohtajana ja vastaa kansainvälistymisestä sekä Caleon liiketoiminnasta.

 

Räjähdysmäisesti kasvaneet asiakastarpeet vaativat uudistumista

 

Haluamme toimia entistäkin aktiivisemmin ja läheisemmin sekä asiakkaidemme että kumppaneidemme kanssa. Suomen suurimman osaajaverkostomme avulla, ja satsaamalla asiakaslähtöisyyteen, varmistamme etteivät IT-hankkeet jää ainakaan osaavista tekijöistä kiinni. Caleon avulla voimme tarjota kumppaneillemme ja asiakkaillemme markkinoiden parhaan palvelun, jossa tarve ja tehtävään parhaiten soveltuva osaaja kohtaavat tehokkaasti. Erityisesti julkisen sektorin puolella olemme tärkeä toimittaja ja haluamme jatkossakin olla mukana rakentamassa asiakkaillemme parhaita sähköisiä palveluita”, Codemenin tuore toimitusjohtaja Eero Hyytinen iloitsee.  

Kansainvälistyminen alkanut Virosta ja jatkuu Puolassa

 

”Ensivaiheessa kasvatamme Viron toimintoja ja käynnistämme operatiivisen toiminnan Puolassa. Keskitymme Poznańin alueelle, sillä siellä on noin 20.000 ICT-alan työntekijää ja myös tulevaisuus näyttää houkuttelevalta; alueen kolmesta IT-alan yliopistosta valmistuu vuosittain noin 1.500 uutta asiantuntijaa. Lisäksi alueella toimii jo valmiiksi hyvin vilkas ICT-verkosto käsittäen myös useita suomalaisia yrityksiä”, Codemen Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Karjalainen kommentoi.

Kasvua edesauttaa Codemenin kehittämä, tekoälyä hyödyntävä verkkoalusta Caleo, joka yhdistää tarpeen ja tekijän jopa 30 sekunnissa. Se on käyttäjilleen maksuton ja nopeasti käyttöönotettava. ”Miksemme tarjoaisi näin toimivaa ja valmista alustaa muidenkin kuin suomalaisten yritysten käyttöön”, Karjalainen jatkaa. 

Lisätietoja:

Codemen Oy

Hallituksen puheenjohtaja Juha Karjalainenjuha.karjalainen@codemen.fi, p. 0400 855 846

Toimitusjohtaja Eero Hyytineneero.hyytinen@codemen.fi, p. 040 577 6338

https://www.codemen.fi/artikkelit/uutiset-artikkelit/codemen-oy-kasvaa-ja-kansainvalistyy/

Pinterest
Codemen Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

caleo
Kansainvälistyminen
osaajapula
suomensuurinohjemistoyritystenverkosto

Siirry yrityksen profiiliin Codemen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Codemen - Muita referenssejä

Codemen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia