logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

SuklaaTäplä valitsi INiOT-palvelun omavalvonnan tueksi

ReferenssiSuklaaTäplä valmistaa käsityönä korkealaatuisia suklaatuotteita ja valikoimiin kuuluu yli 40 erilaista suklaapraliinia. Yritys on sitoutunut käyttämään tuotteiden valmistuksessa vain parhaita ja puhtaita raaka-aineita. SuklaaTäplän on perustanut vuonna 2005 Chef Patissier Juha Rissanen.


SuklaaTäplässä toteutetaan omavalvontaa tarkasti, jolloin elintarvikkeiden säilytystilojen lämpötilat kirjataan säännöllisesti ylös. Lisäksi tuotteiden kuljetuksen aikana varmistetaan, ettei kylmäketju pääse katkeamaan missään vaiheessa. Lämpötilaseuranta onkin merkittävä osa omavalvontaa, jolla pystytään takaamaan tuoteturvallisuus sekä tuotteiden korkea laatu.

Mittauksista saadut tulokset kylmätilojen sekä pakastimien lämpötiloista kirjattiin manuaalisesti seurantalistaan päivittäin. Omavalvontasuunnitelmassa on myös määritetty kyseisille kohteille raja-arvot ja toimintaohjeet tilanteisiin, jolloin raja-arvot mahdollisesti ylitetään. Kylmälaitteiden kohdalla on aina riskinä esimerkiksi sähkökatko, jossa lämpötila pääsee nousemaan esimerkiksi illan aikana kriittiselle tasolle. Tällöin on vaarana, että koko elintarvike-erä pilaantuu myyntikelvottomaksi.

SuklaaTäplässä koettiin, että lämpötilojen seuraaminen ja kirjaaminen manuaalisesti on työlästä ja aikaa vievää työtä muun kiireen keskellä. Yritys alkoikin etsiä aktiivisesti ratkaisuja automatisoidun omavalvonnan toteuttamiseen.

”Automaattinen lämpötilan ja kosteudenseuranta vapauttaa henkilökuntamme tekemään sitä mitä pitääkin – eli suklaata. Systeemi valvoo nyt itse itseään ja hälyttää silloin, jos lämpötila kylmiöissä tai kylmäautossa äkillisesti nousee” Juha Rissanen kertoo.

”Voin nyt seurata tilannetta etänä eikä tarvitse olla paikan päällä varmistamassa, että kaikki on varmasti kunnossa. Myös viranomaisvalvonta on helpottunut, kun omavalvontamme on modernisoitu ja mittaustulokset on helppo lukea suoraan palvelusta.”

Juha Rissasen
Chef Patissier
SuklaaTäplä

Suosittelija:

Automaattinen lämpötilan ja kosteudenseuranta vapauttaa henkilökuntamme tekemään sitä mitä pitääkin – eli suklaata. Systeemi valvoo nyt itse itseään ja hälyttää silloin, jos lämpötila kylmiöissä tai kylmäautossa äkillisesti nousee. Voin nyt seurata tilannetta etänä eikä tarvitse olla paikan päällä varmistamassa, että kaikki on varmasti kunnossa. Myös viranomaisvalvonta on helpottunut, kun omavalvontamme on modernisoitu ja mittaustulokset on helppo lukea suoraan palvelusta.

Juha Rissasen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Integral Oy

Tiedot

Tilaaja: SuklaaTäplä
Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Integral Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Omat tagit

IoT
omavalvonta

Erikoisosaaminen

IoT

Toimialakokemus

Kauppa

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Integral Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Integral - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Integral - Muita referenssejä

Integral - Muita bloggauksia

Siirry Integral Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Digibarometri 2019: Suomi sijoittui jälleen vertailun kolmanneksi
Kaupunkiappis välittää tietoa palveluista ja edistää smart city-ajattelua
Digitoimisto Sangre tarjoaa eväitä käyttäjälähtöisten digitaalisten palveluiden UX-suunnitteluun

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia