Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Stressittömämpää elämää

BloggausSeinäjoen Energia on käyttänyt Hillavaa kesästä 2017 alkaen kaukolämpöliittymien rakennus- ja kunnossapitotöiden hallintaan. Ennen Hillavaa töiden hallinta tapahtui pitkälti työnjohtajien muistissa ja apuna oli myös Excel. Mitä hyötyjä Hillava on tuonut? Millaisia kokemuksia käyttäjillä on?

Kaikki tallessa yhdessä paikassa

Kaukolämpöliittymien rakentaminen ja kunnossapito koostuu useista eri vaiheista kuten mittaus, täkyt, hitsaus, kaivuu jne. Aiemmin kaikki eri työt ja työvaiheet piti pitää muistissa ja erityisesti sesonkiaikana työnjohdon työ oli todella kuormittavaa. Työnjohdon työ on helpottunut, kun Hillavan avulla kaikki työt ja vaiheet on tallessa yhdessä paikassa.

“Vähentää huomattavasti stressiä varsinkin sesonkiaikana kesällä, kun töitä ja muistettavaa on paljon.” Tatu Luoma, kaukolämpöinsinööri, Seinäjoen Energia

Selkeyttä asentajille ja urakoitsijoille

Työnjohdon lisäksi Hillava on tuonut selkeyttä myös asentajille ja urakoitsijoille. He näkevät omasta työjonosta selkeästi omat työnsä. Uusi tehtävä luodaan Hillavaan ja sille valitaan sopiva, vapaana oleva, tekijä. Heti tämän jälkeen tehtävä on asentajalla tai urakoitsijalla kaikkine tarvittavine tietoineen omassa mobiililaitteessa.

Aiemmin uusi työ kirjattiin alkuun post-it lapulle ja resursointi tehtiin puhelimitse. Soittelua vaati myös työn tietojen välittäminen ja työn edetessä etenemisen seuranta.

Nyt työnjohto näkee reaaliajassa miten työt etenevät ja seuraava työvaihe päästään aloittamaan ilman turhaa tyhjäkäyntiaikaa.

Tekeminen näkyväksi

Hillavan käyttöönoton myötä realisoitui myös se, kuinka paljon erilaisia asioita tehdäänkään ja kuinka paljon niihin menee aikaa. Kaikesta tekemisestä jää nyt jälki ja historiatiedoista nähdään, mitä kaikkea on tehty.

Haluatko sinä stressittömämpää elämää? Helpottaisiko Hillava sinun työtäsi? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Pinterest
Hillava Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Hillava kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

asiakaskokemus
palveluorganisaatio
liikkuva työ

Siirry yrityksen profiiliin Hillava kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Hillava - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Hillava - Muita referenssejä

Hillava - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia