Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Stressittömämpää elämää

BloggausSeinäjoen Energia on käyttänyt Hillavaa kesästä 2017 alkaen kaukolämpöliittymien rakennus- ja kunnossapitotöiden hallintaan. Ennen Hillavaa töiden hallinta tapahtui pitkälti työnjohtajien muistissa ja apuna oli myös Excel. Mitä hyötyjä Hillava on tuonut? Millaisia kokemuksia käyttäjillä on?

Kaikki tallessa yhdessä paikassa

Kaukolämpöliittymien rakentaminen ja kunnossapito koostuu useista eri vaiheista kuten mittaus, täkyt, hitsaus, kaivuu jne. Aiemmin kaikki eri työt ja työvaiheet piti pitää muistissa ja erityisesti sesonkiaikana työnjohdon työ oli todella kuormittavaa. Työnjohdon työ on helpottunut, kun Hillavan avulla kaikki työt ja vaiheet on tallessa yhdessä paikassa.


“Vähentää huomattavasti stressiä varsinkin sesonkiaikana kesällä, kun töitä ja muistettavaa on paljon.” Tatu Luoma, kaukolämpöinsinööri, Seinäjoen Energia

Selkeyttä asentajille ja urakoitsijoille

Työnjohdon lisäksi Hillava on tuonut selkeyttä myös asentajille ja urakoitsijoille. He näkevät omasta työjonosta selkeästi omat työnsä. Uusi tehtävä luodaan Hillavaan ja sille valitaan sopiva, vapaana oleva, tekijä. Heti tämän jälkeen tehtävä on asentajalla tai urakoitsijalla kaikkine tarvittavine tietoineen omassa mobiililaitteessa.

Aiemmin uusi työ kirjattiin alkuun post-it lapulle ja resursointi tehtiin puhelimitse. Soittelua vaati myös työn tietojen välittäminen ja työn edetessä etenemisen seuranta.

Nyt työnjohto näkee reaaliajassa miten työt etenevät ja seuraava työvaihe päästään aloittamaan ilman turhaa tyhjäkäyntiaikaa.

Tekeminen näkyväksi

Hillavan käyttöönoton myötä realisoitui myös se, kuinka paljon erilaisia asioita tehdäänkään ja kuinka paljon niihin menee aikaa. Kaikesta tekemisestä jää nyt jälki ja historiatiedoista nähdään, mitä kaikkea on tehty.

Haluatko sinä stressittömämpää elämää? Helpottaisiko Hillava sinun työtäsi? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Pinterest
Aitio Finland Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Aitio Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

asiakaskokemus
palveluorganisaatio
liikkuva työ

Siirry yrityksen profiiliin Aitio Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aitio Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Aitio Finland - Muita referenssejä

Aitio Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia