logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Streamr on Euroopan kolmanneksi paras digitaalisen infrastruktuurialan kasvuyritys

BloggausEuroopan johtava digitaalista innovaatiota ja yrittäjyyttä edistävä organisaatio, EIT Digital, on valinnut suomalaisen Streamr Oy:n Digital Infrastructure -kilpailusarjan Euroopan
kolmanneksi parhaaksi kasvuyritykseksi vuosittain järjestämässään kasvuyrityskilpailussaan. Streamr tarjoaa pilvipohjaista alustaa, jonka avulla asiakasyritykset ja sovelluskehittäjät voivat helposti ja nopeasti luoda sovelluksia reaaliaikaisen datan käsittelyyn, analysointiin ja visualisointiin.

“Kisa oli tiukka ja pronssi tuntuu melkein voitolta", sanoo Streamrin toimitusjohtaja
Henri Pihkala ja jatkaa: “Kokemus oli kaikin puolin positiivinen, sanoma ja esityskin terävöityivät, kiitokset coachauksesta! Tästä on hyvä jatkaa, tähtäämme nyt tosissamme eurooppalaiseen kasvuun. Uskomme, että sillä tiellä EIT Digitalin tiimistä ja kontakteista tulee olemaan paljon apua.”

Streamerin kanssa Digital Infrastructure -sarjan voittoa lähti tavoittelemaan 68 muuta Euroopan unionin alueella toimivaa kasvuyritystä. Tukholmassa järjestetyn Internetdagarna –internetalan tapahtuman yhteydessä pidetyssä loppukilpailussa Streamr kohtasi yhdeksän muuta kasvuyritystä, jotka tulivat Belgiasta, Espanjasta, Isosta Britanniasta, Saksasta ja Slovakiasta. Kilpailun ykkös- ja kakkosija menivät espanjalaisille yrityksille.”

”Etsimme EIT Digital Challenge -kasvuyrityskilpailun avulla Euroopan seuraavia tulevia huipputason kasvuyrityksiä. Nämä ovat Streamrin kaltaisia yrityksiä, jotka ovat jo osoittaneet kykynsä kasvaa nopeasti, ja joilla on myös valmiudet kasvattaa toimintojansa skaalautuvasti.  Autamme näitä yrityksiä laajenemaan kansainvälisesti ja hankkimaan tähän tarvittavaa kasvurahoitusta”, EIT Digitalin Business Developer Mikael Huhtamäki kertoo.

Digital Infrastructure –kilpailusarjan voitti espanjalainen WiFi-järjestelmien tehokkuutta ratkaisullaan nostava Aoife Solutions. Toiseksi tulleen, niin ikään espanjalaisen, 3AntSin teknologia auttaa tunnistamaan laitonta verkkosisältöä ja suojaamaan tekijänoikeuksia verkossa.

Digital Challenge järjestetään vuosittain viidessä eri sarjassa. Sarjat ovat: Digital Infrastructure, Digital Industries, Digital Cities, Digital Wellbeing, ja Digital Finance. Tänä vuonna niihin osallistui yhteensä 234 kasvuyritystä 25 Euroopan unionin jäsenvaltiosta. Suomesta osallistui yhteensä 11 yritystä.

Kunkin kilpailusarjan kolme parasta kasvuyritystä kutsutaan joulukuussa EIT Digital Accelerator –ohjelman asiantuntijoiden johdolla Berliinissä pidettävään kaksipäiväiseen koulutustapahtumaan. Siinä kasvuyritykset hiovat yhdessä toistensa sekä EIT Digitalin asiantuntijoiden kanssa kasvustrategioitaan. EIT Digital Acceleratorin asiantuntijat työskentelevät Euroopassa 13 kaupungissa ja Yhdysvalloissa San Fransiscon toimistossa. Vuodesta 2012 lähtien he ovat auttaneet yli 200 kasvuyritystä pääsemään uusille markkinoille ja auttaneet näitä hankkimaan rahoitusta yli 75 miljoonan euron arvosta.

Pinterest
EIT Digital Suomi

Lisätietoja

EIT Digital Suomi:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Omat tagit

access to finance
access to market

Erikoisosaaminen

Big Data
IoT
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Teknologia

Google

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry EIT Digital Suomi kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

EIT Digital Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

EIT Digital Suomi - Muita referenssejä

EIT Digital Suomi - Muita bloggauksia

Siirry EIT Digital Suomi kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

7 lupaavinta terveyden ja hyvinvoinnin startupia Suomesta
Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Suosituimmat automerkit Länsiväylällä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia