Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Strategiatyökalu, joka mahdollistaa Helsingin yliopiston tavoitteiden seurannan

Referenssi

Strategiatyökalu, joka mahdollistaa Helsingin yliopiston tavoitteiden seurannan 

Helsingin yliopisto yhdistää syvällisen tieteenalaosaamiseen, tieteidenvälisen tutkimuksen ja korkeatasoisen opetuksen. Helsingin yliopisto on valittu maailman arvostetuimpien yliopistojen joukkoon ja sillä on merkittävä rooli yhteiskuntamme sivistyksellisen pääoman ylläpitämisessä ja kehittämisessä.   

Helsingin yliopisto on julkaissut vuosien 2021-2030 strategian, jonka tavoitteena on tehdä Helsingin yliopistosta vahvempi sivistyksen ja hyvinvoinnin luoja, tieteen voimalla – maailman parhaaksi. Strategia rakennettiin koko yliopistoyhteisön sekä sidosryhmien yhteistyöllä ja sen perustan muodostavat jokapäiväistä toimintaa ohjaavat yhteiset arvot totuus, sivistys, vapaus ja yhteisöllisyys. 

Strategiatyökalu Suunta ohjaa Helsingin yliopiston yksiköiden strategisia tavoitteita ja helpottaa henkilöstön arkea  

Yliopiston neljä strategista valintaa antavat tavoitteet siitä, mitä yliopisto haluaa saavuttaa vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteiden seurannan ja arkisen työskentelyn helpottamiseksi CGI ja Helsingin yliopisto lähtivät yhdessä luomaan strategiatyökalua, johon yliopiston vastuuhenkilöt voivat sujuvasti kirjata ja seurata tavoitteiden etenemistä.  

”Strategiamme toteuttamiseen osallistuu koko yliopiston henkilöstö ja tästä syystä tarvitsimme selkeän ja käyttäjäystävällisen työkalun käyttöön monimutkaiseen ympäristöön. Osallistimme tulevia käyttäjiä jo määrittelyvaiheessa suunnitteluprosessiin. Tarvitsimme kattavan kuvan eri käyttötarpeista, jotta työkalu aidosti tukee jokapäiväistä toimintaamme läpi organisaation” tiivistää Markus Kajanto, Helsingin yliopiston projektijohtaja.

Visuaalisuus ja responsiivisuus olivat alusta lähtien tärkeimpiä kriteerejä työkalulle, ja helppokäyttöisyys oli avainasemassa, kaikki tarvittava tuli ”nähdä yhdellä silmäyksellä". Strategiatyökalun tuli tukea myös toiminnanohjausta. Työkalua testattiin käyttäjillä pitkin matkaa ja koko ajan käynnissä oli aktiivista vuoropuhelua eri yksiköiden johtajien välillä.

Suunta on otettu Helsingin yliopistolla laajemmin käyttöön alkusyksystä 2020 ja käyttäjämäärät ovat lisääntyneet, joten uusiakin kehityskohteita on havaittu, joita toteutetaan käyttäjien toiveiden mukaan.

Suunta kohti tulevaa

Suunta on huomattavasti helpompikäyttöisempi kuin Helsingin yliopistolla aiemmin käytössä ollut työkalu. Visuaalisuus on tuonut lisää selkeyttä ja järjestelmä on informatiivisempi. Suunnan avulla on saavutettu se mitä toivottiin, se on tuonut helpotusta strategiseen suunnitteluun. Myös käyttöönotto on sujunut mutkattomasti eikä massiivisia opastuspalavereita ole tarvinnut järjestää. Suunta on intuitiivinen käyttää ja halutut asiat löytyvät helposti.

Pinterest
Referenssin infoboxi
CGI Suomi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Helsingin yliopisto
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Anni Mantere

Lisätietoja

Yritysprofiili CGI Suomi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

strategiatyökalu

Siirry yrityksen profiiliin CGI Suomi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

CGI Suomi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

CGI Suomi - Muita referenssejä

CGI Suomi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia