Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Stockmann luottaa kuvankäsittelyssä Gateway Digitaliin

BloggausGateway Digital on toimittanut erilaisia suuren volyymin kuvankäsittelypalveluja Stockmannille vuodesta 2013. Yhteistyössä Gatewayn kanssa syntyvät mm. Stockmannin kuvastot (Hullut Päivät jne.), mainokset, webkauppa sekä websivut. Gatewayn vastuulla ovat kuvankäsittelypalvelut, kuten kuvien syväys (taustan irrotus/cutout), värienkorjaus/parantelu, taustan venytys, objektien poisto, kuvanparannus ja logojen muokkaus.

Gatewayn skaalautuva ja joustava graafikkotiimi käsittelee volyymiltaan vaihtelevia kuvamääriä (web & printti) ja vastaa näin kysynnän sesonkivaihteluihin. Gateway Digital hoitaa myös kuvaliikenteen IT-infrastruktuurin ulkoisten kuvatoimittajien ja Stockmannin välillä.

”Gateway on ollut loistava kuvankäsittelykumppani Stockmannille. Olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun ja Gatewayn kykyyn käsitellä usealta eri toimittajalta tulevia kuvia niiden volyymista riippumatta. Kommunikointi prosessinhallinta toimivat moitteetta Gatewayn kanssa, joten olemme tyytyväisiä yhteistyöhömme.” Kertoo Stockmannin Head of brand and campaign production Satu Tuikkanen.

Pinterest
Gateway Digital Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Gateway Digital kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Gateway Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gateway Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Gateway Digital - Muita referenssejä

Gateway Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia