logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Startup-yritys Meetingpackage.com kasvaa vauhdilla – yli sata maata vuodessa

ReferenssiMeetingPackage.com on tehnyt juuri sen, mitä startup-yrityksiltä nykypäivänä odotetaan: laajentunut kovaa tahtia ulkomaille. Yrityksen palvelu on otettu innostuneesti vastaan muun muassa ympäri Eurooppaa, joten ulkomaan valloitus on käynnistynyt varsin onnistuneesti.

”Avasimme juuri toimistot Brittien ja Suomen lisäksi Italiaan, Saksaan, Tsekkeihin sekä Espanjaan. Ensi keväänä aiomme avata asiakaspalvelukeskuksen Yhdysvaltoihin, jossa meillä itse asiassa on jo asiakkaita”, kertoo Saku Loukonen, toinen yhtiön perustajista.

Yhtiö on aloittanut toimintansa vuoden 2013 lopussa. MeetingPackage on netissä toimiva varausjärjestelmä, josta yritykset voivat helposti etsiä ja varata kokouspaketteja sekä tapahtuma- ja kokoustiloja. Tilojen ja pakettien varaaminen MeetingPackagen kautta on yrityksille maksutonta, ja palvelusta löytyy tällä hetkellä yli 250 000 kokoustilaa. Kokoustiloja vuokraaville yrityksille MeetingPackage puolestaan tarjoaa alustan, jonka kautta ne voivat palveluitaan myydä. Yhtiötä voisi siis kutsua kokoustilojen Booking.comiksi.


”Toimintamme kattaa jo yli sata maata, ja on ollut mahtavaa nähdä, miten isot ja kansainväliset yritykset ovat ryhtyneet käyttämään alustaamme”, Loukonen hehkuttaa. ”Testasimme palveluamme ensin Briteissä. Järjestimme julkistustilaisuuden Lontoon keskustassa viiden tähden hotellissa, jonne kutsuimme potentiaalisia asiakkaita ja kumppaneita. Iso-Britannian valloitus sujui hyvin, ja saimme testattua, kokeeko kohderyhmämme palvelun toimivaksi ja tarpeelliseksi. Siitä oli hyvä ponnistaa eteenpäin uusille markkinoille.”

Toimiva kansainvälistymisstrategia vaatii taakseen ensiluokkaiset työvälineet

Startup-yritys tarvitsee maailmanvalloitusta varten myös toimivat työvälineet. Sellaiset MeetingPackage päätti hankkia Telialta.

”Etsimme luotettavaa palveluntarjoajaa, joka toimittaisi meille tietokoneet sekä muut tarvittavat laitteet, kuten Jabran laadukkaat kuulokkeet. Meillä kaikki soittelevat ulkomaanpuheluita päivittäin, joten kuulokkeissa tulee olla ensiluokkainen ääni”, Loukonen selittää.

Kun yrityksessä oli alkuaikoina kourallinen työntekijöitä, laitteet hankittiin itse kaupasta. Tämä ei kuitenkaan ollut kovin toimiva ratkaisu varsinkaan toiminnan kasvaessa.

”Jouduimme säätämään esimerkiksi kuittien ja huoltojen sekä varakoneiden kanssa, jos laitteisiin tuli jotain vikoja. Saimme Telialta tarjouksen, jonka koin kokonaisuutena toimivaksi. Päätimme hankkia kannettavat tietokoneet sekä kuulokkeet Telian kuukausimaksullisina palvelulaitteina ja tämä malli sopii meille paljon paremmin kuin se, että ostaisimme laitteet itse. Käytössämme on nyt tarvittaessa huoltopalvelu sekä lainalaitteet huollon ajaksi, mikä on tosi kätevää.”

Palvelulaitteisiin sisältyvä huoltopalvelu olikin Loukosen mukaan ratkaisevassa roolissa, kun yritys valitsi palveluntarjoajaa laitetoimituksiin.

”Onneksi tämmöisiä palveluita on olemassa. Olemme olleet todella tyytyväisiä Telian palvelulaitteisiin ja voimme suositella palvelua myös muille”, Loukonen kehuu.

Digitaaliset työvälineet käytössäsi kaikkialla: Telia toimittaa päätelaitteita yli 53 maahan, ja pilvipohjaisia palveluita voit hyödyntää missä tahansa. Ongelmatilanteissa saat aina tukea, tarvittaessa 24/7. Palvelulaitteet pitävät sisällään vakuutuksen, laiterekisterin kaikille laitteille sekä tietoturvallisen kierrätyksen. Puhelimissa palveluun sisältyy myös huoltopalvelu ja lainalaite huollon ajaksi. Palvelun toteuttaa Telian tytäryhtiö Data-Info Oy.

Kiinnostuitko palvelulaitteista?

Pinterest
Referenssin infoboxi
Telia

Tiedot

Lisätietoja

Telia:n yritysprofiili Kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Telia kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Telia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Telia - Muita referenssejä

Telia - Muita bloggauksia

Siirry Telia kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin
Tilaajan ja toimittajan tiimityö auttaa ohjelmistoprojektin onnistuneesti maaliin
30 miljardin liikevaihtoon yltävän Arrow:n Proof-of-Value -kilpailu haastaa yrityksiä etsimään IoT:stä ratkaisua liiketoiminnan ongelmiin

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia