Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Starship Technologies – Kiihdyttää kasvua NetSuiten avulla

ReferenssiStarship on Ahti Heinlan ja Janus Friisn vuonna 2014 Virossa perustama robotiikkayritys. Yritys kehittää pieniä, itseohjautuvia jakelurobotteja, joita käytetään ruoan ja pakettien toimittamiseen ruokakaupoista ja ravintoloista. Starship pyrkii tekemään paikallisista toimituksista nopeampia, älykkäämpiä sekä energia- ja kustannustehokkaampia yhdistämällä mobiiliteknologian, itsenäiset robotit sekä kumppanuudet kauppojen ja ravintoloiden kanssa.

Starshipin toimitusrobotit ovat kehittyneitä laitteita, jotka voivat liikkua poluilla, kaduilla ja esteiden ympäri. Päivittäin toimitetaan yli 1000 toimitusta ja tammikuussa 2021 Starship oli suorittanut yli miljoona toimitusta. Toistaiseksi palvelu on käynnistetty Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Virossa keskittyen erityisesti yliopistokampuksiin.

Asiakkaat lataavat Starshipin mobiilisovelluksen, tekevät tilauksen ja odottavat robotin saapumista. Robotin sijaintia ja koko matkaa voidaan seurata puhelimella. Turvallisuussyistä vain toimituksen tilaaja voi avata robotin mobiilisovelluksellaan.


Tulevaisuuden kasvuun valmistautuminen NetSuiten avulla

Starship on ensimmäinen yritys, joka on ottanut käyttöön toimitusrobotteja julkisissa tiloissa ja pyrkii mullistamaan toimitustavan yhdistämällä edistyneen tekniikan sekä erinomaisen palvelun.

Starship on kasvanut nopeasti ja kasvun ennustetaan kiihtyvän entisestään. Tämän vuoksi yritys halusi yhtenäistää ERP-ratkaisunsa, saada vertailukelpoista dataa sekä valmistautua tuleviin laajennuksiin ja lisäprosesseihin. NetSuite oli jo entuudestaan tuttu järjestelmä yritykselle, koska sitä oli käytetty osassa konserniyhtiöitä. Starship päätti tehdä järjestelmän käyttöönoton uudelleen koko konsernille. “Päätimme ottaa NetSuiten käyttöön, koska tarvitsimme järjestelmän, joka antaa meille mahdollisuuden hallita kokonaisvaltaisesti koko konsernia. Nykyisten tarpeiden lisäksi olemme valmiita tuleviin laajennuksiin ja uusiin prosesseihin”, kertoo Adrian Suarez, Starshipin talousjohtaja.

Starship otti NetSuiten käyttöön konsernin konsolidointiin ja taloustoimintoihin 6 maassa, käyttöönotto tehtiin vain 4 kuukaudessa. “Starian avulla pystyimme tuomaan kaikki historialliset tapahtumat uuteen järjestelmään, eikä ainoastaan vuoden alun avaavia saldoja”, Suarez toteaa. Yhdessä Starian kanssa Starship suunnittelee nyt seuraavaa vaihetta ja uusia prosesseja, jotka voidaan sisällyttää tai automatisoida NetSuiteen.

VARAA ILMAINEN NETSUITE-DEMO >>>

Sujuva ja nopea käyttöönotto

“Käyttöönotto oli suhteellisen sujuvaa. Olimme todella onnellisia saadessamme Starian huippulahjakkaan “Rockstar” projektipäällikön, joka piti meidät aina ajoissa ja budjetissa. Tunsimme tyypillistä ERP-käyttöönottoon liittyvää asiakaspuolen tuskaa pohtiessamme ajan allokointia projektia ja normaaleita töitämme varten. Starian tiimi oli kuitenkin aina innokas auttamaan, kun tarvitsimme apua”, Suarez kommentoi käyttöönottoprojektia.

”Tämä on varmasti yksi nopeimmista käyttöönotoista, joissa olen ollut mukana huomioiden mm. maiden ja valuuttojen lukumäärän. Aikataulu ei olisi ollut mahdollista ilman Starshipin taloustiimin valtavaa sitoutumista ja omistautumista sekä Starshipin ja Starian välistä yhteistyötä”, kertoo Jimmy Löfström, International Growth Director, Staria.

NetSuiten lisäksi Starship valitsi Starian Viron lokalisoinnin. He arvioivat lähitulevaisuudessa myös muita Starian ratkaisuja ja palveluita tulevaisuuden tarpeita varten.

Kokeneen kumppanin valitseminen

Kansainvälisenä yrityksenä Starship etsi kokenutta ja monipuolista NetSuite-kumppania, joka ymmärtää kansainvälistä kasvua. “Starialla on vaikuttava luettelo aiemmista asiakkaista ja yritys on ollut olemassa jo jonkin aikaa. Kumppanipäätökseen vaikutti positiivisesti myös se, että Staria tarjoaa kansainväliset talouspalvelut lukuisissa maissa”, Suarez sanoo.

Käyttöönoton jälkeen Suarez kommentoi: “Yksi suurimmista hyödyistä Starian kanssa työskentelyssä oli heidän kokemuksensa. Olemme käyttäneet NetSuite-järjestelmää aiemmin, mutta emme olleet tietoisia sen parhaista käytännöistä. He käyttivät aikaa prosessiemme oppimiseen ja antoivat tarvittaessa suosituksia. Käyttöönoton jälkeen jakson katkon konsolidointiin vaadittava aika väheni muutamasta päivästä muutamaan minuuttiin.”

Suosittelija:

“Yksi suurimmista hyödyistä Starian kanssa työskentelyssä oli heidän kokemuksensa. Olemme käyttäneet NetSuite-järjestelmää aiemmin, mutta emme olleet tietoisia sen parhaista käytännöistä. He käyttivät aikaa prosessiemme oppimiseen ja antoivat tarvittaessa suosituksia. Käyttöönoton jälkeen jakson katkon konsolidointiin vaadittava aika väheni muutamasta päivästä muutamaan minuuttiin.”

Adrian Suarez, CFO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Staria Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Starship Technologies
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Kai Kortteinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Big Data
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Oracle NetSuite
NetSuite
NetSuite 5-Star Partner
NetSuite ERP
OracleNetSuite
Cloud-ERP
ERP
Enterprise Resource Planning
toiminnaohjaus erp
toiminnanohjausjärjestelmä
toiminnanohjausjärjestelmät
Toiminnanohjaus

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia