Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria vahvistaa asemaansa Euroopan johtavana NetSuite-kumppanina – Ostaa merkittävän ruotsalaisen NetSuite-kumppani Suitespot AB:n

BloggausHELSINKI 22.3.2023: Staria jatkaa kansainvälisen kasvun polullaan. Yrityskaupan myötä Starian NetSuite-tiimi vahvistuu ja yritys pystyy vastaamaan paremmin asiakkaidensa tarpeisiin Euroopassa ja muualla maailmassa.

Staria Oyj ostaa ruotsalaisen Suitespot AB:n, joka on Oracle NetSuite -liiketoiminta-alustaan erikoistunut tietotekniikka- ja palveluyritys. Vuonna 2003 perustettu Staria on toiminut NetSuite-ratkaisun palveluntarjoajana viimeiset 10 vuotta. Staria tukee kansainvälisiä kasvuyrityksiä ja tarjoaa kansainväliset talous- ja palkkapalvelut yli 40 maahan uniikilla one stop -toimitusmallilla. Starian toiminnan keskiössä ovat korkea asiakastyytyväisyys sekä erinomainen työntekijäkokemus. Suitespot on perustettu vuonna 2018, ja se on kasvanut nopeasti Ruotsin johtavaksi NetSuite-kumppaniksi. Yrityskauppa tulee täydentämään Starian olemassa olevia NetSuite-palveluja ja -strategiaa.

"Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteisen kasvumatkan Suitespotin kanssa parantaaksemme kykyämme tarjota korkealaatuisia ja kattavia NetSuite-palveluita Euroopassa. Molemmat yritykset jakavat samanlaisen kasvun mentaliteetin, ja tarjoamalla tulevaisuudenkestävän alustan mahdollistamme kasvun ilman rajoja. Eräät tunnetuimmista yksisarvisyrityksistä, kuten Wolt ja RELEX Solutions, ovat valinneet meidät navigoimaan heidän tietään kasvun kiemuroissa."

- Artti Aurasmaa, CEO, Staria Oyj


Suitespot auttaa yrityksiä sujuvoittamaan ja automatisoimaan prosessejaan maailman johtavan pilvipohjaisen liiketoiminta-alusta NetSuiten avulla, jolla on yli 30 000 asiakasta ympäri maailmaa. Yrityskaupan myötä Starian asema Euroopan johtavana NetSuite-ratkaisujen tarjoana vahvistuu entisestään.

Kaupan myötä Suitespotin koko henkilöstö liittyy Starian tiimiin. Yrityksellä on 40 työntekijää ja toimistot viidessä kaupungissa Ruotsissa.

"Olemme erittäin innoissamme yhdistäessämme voimamme Starian kanssa. Nykyinen asiakaskuntamme hyötyy suuresti laajemmasta palvelutarjonnasta, johon sisältyvät esimerkiksi kansainväliset talouspalvelut ja NetSuite SuiteApp -ratkaisut. Yhteiset kasvusuunnitelmamme ovat hyvin kunnianhimoiset, ja yhteistyön myötä voimme jatkaa nopeaa kasvuamme suuremmassa mittakaavassa."

- Carl Johan Ahlsell, CEO, Suitespot AB


Starian kansainvälinen kasvu on ollut merkittävää

Starian vuosittainen orgaaninen kasvu on ollut noin 30 %, ja yritys odottaa uuden yrityskaupan myötä kiihdyttävänsä kasvunsa Pohjoismaissa ennätyslukemiin. Starian strategiassa valtaosa yrityksen kasvusta odotetaan tulevan Suomen ulkopuolelta.

"Staria on asiakkaidemme kasvun navigaattori. Voimme ylpeänä sanoa, että tämän yrityskaupan myötä tiimiimme kuuluu yli 300 NetSuite-ammattilaista, jotka ovat valmiita tarjoamaan kansainvälisille asiakkaillemme viiden tähden asiakaskokemuksen niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisestikin", Aurasmaa sanoo.

Lisätietoja:

Artti Aurasmaa

CEO | Staria Oyj

artti.aurasmaa@staria.com

+358 45 186 1775

Carl Johan Ahlsell

CEO | Suitespot AB

carl.johan.ahlsell@suitespot.se

+46 702 63 11 45

Staria auttaa kasvuyrityksiä kehittymään kansainvälisen tason supertähdiksi. Yritys tarjoaa kansainväliset taloushallinnon palvelut yli 40 maassa uniikilla one stop -toimitusmallilla. Starialla on vahva asiantuntemus teknologiapohjaisesta kasvusta, ja se on Euroopan johtava NetSuite-kumppani. Monet Euroopan menestyneimmät kasvuyritykset luottavat Starian palveluihin.

Suitespot AB on ruotsalainen tietotekniikka- ja palveluyritys, joka on erikoistunut Oracle NetSuite -liiketoiminta-alustaan. Yritys on perustettu vuonna 2018, ja se on kasvanut nopeasti Ruotsin johtavaksi NetSuite-kumppaniksi.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

yrityskauppa
kansainvälinen kasvu
NetSuite
NetSuite-kumppani

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia