Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria palkittiin Visma Solutionsin Vuoden Premium Plus -kumppanina

BloggausStaria on käyttänyt kotimaisissa konseptoiduissa talouspalveluissaan jo vuosia Visma Solutions Oy:n pilvipohjaista Netvisor-järjestelmää. Erityisvahvuuksiamme ovat ketjut, konsernit ja muut isommat kokonaisuudet, joissa Netvisorin automaation hyödyt tulevat hyvin esiin. Kokonaisratkaisuissa hyödynnetään aktiivisesti rajapintoja, joilla Netvisor yhdistetään asiakkaan operatiivisiin järjestelmiin ja raportointiratkaisuun. Kokonaisarkkitehtuuri toimii näin myös isommissa kokonaisuuksissa. Starialla on noin 400 asiakasta Netvisor-järjestelmässä, joita palvelevat kymmenet järjestelmään erikoistuneet asiantuntijat ja konsultit.

Tunnustusta modernista työotteesta

Visma Solutions palkitsi 20.5.2021 pidetyillä Solutions21-asiakaspäivillään Starian Vuoden Premium Plus -tilitoimistokumppanina. Mittareissa korostui kasvu, asiakastyytyväisyys sekä osaaminen Netvisorin digitaalisuuden, automaation ja integroitavuuden hyödyntämisestä.

Tapahtumassa Visma Solutionsin Product Director Janne Lyytikäinen kuvasi palkintoperusteita seuraavasti: “Staria on todella kasvava kumppani, jonka asiakkailla Netvisor on laajasti käytössä. Etenkin osto- ja myyntilaskujen verkkolaskutusaste on erittäin korkea. Staria on edelläkävijä taloushallinnon automatisoinnissa ja hyödyntää laajasti robotiikkaa esimerkiksi Netvisor-rajapinnan yli lähes kaikissa omissa Netvisor-asiakkaissaan.”

Yhteistyöllä yhä parempia ratkaisuja

Starian toimitusjohtaja Juha Tommila on ilahtunut tunnustuksesta. ”Saamamme tunnustus on täysin asiakkaidemme ja upeiden asiantuntijoidemme ansiota. Myös yhteistyö Visma Solutionsin kanssa erityisesti isompien asiakasratkaisuiden ympärillä on ollut rohkaisevaa tulevaisuuden kannalta”, Tommila kertoo. Järjestelmän skaalautuvuus ja integroitavuus mahdollistaa yhä laajempien kokonaisuuksien toteuttamisen. ”Olemme erityisen innostuneita Staria BI & Planning -järjestelmän tuomista lisämahdollisuuksista raportoinnin ja ennustamisen ympärillä. Odotamme innolla, että voimme auttaa yhä uusia asiakkaita tehostamaan prosessejaan ja päätöksentekojaan näillä pilviratkaisulla”, Tommila lisää.

Lisätietoja:

Juha Tommila

Toimitusjohtaja, Staria Oyj

juha.tommila@staria.com

+358 40 860 9400

-----------

Visma Solutions Oy on suomalainen yritys, joka tarjoaa SaaS-palveluita yrityksille. Sen päätuotteita ovat sähköisen taloushallinnon ohjelmisto Visma Netvisor, toiminnanohjausjärjestelmät Visma Severa ja ValueFrame, verkkolaskutusoperaattori Maventa ja sähköisen allekirjoittamisen työkalu Visma Sign. Visma Solutions Oy on osa norjalaista Visma-konsernia.

Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka. Staria on myös eniten kansainvälisiä palkintoja saanut NetSuite-kumppani. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja se on kokonaan henkilöstön ja Vaaka Partnersin omistama.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ketterät menetelmät
Ohjelmistorobotiikka
Pilvipalvelut / SaaS
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Netvisor
visma netvisor
Sähköinen taloushallinto
Älykäs taloushallinto
Digitaalinen taloushallinto
Talousohjelmistot

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia