Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Staria palkittiin neljännen kerran NetSuite 5-Star -kumppanina

BloggausStaria Oyj on jo seitsemän vuoden ajan ollut Suomessa merkittävä yhdysvaltalaisen Oracle NetSuite ERP -ratkaisuiden palveluntarjoaja. Voimme tänäkin vuonna iloksemme tiedottaa, että Oracle NetSuite on myöntänyt Starialle arvostetun NetSuite 5-Star Partner Award -tunnustuksen jo neljännen kerran! Tunnustuksen myötä Staria on tänä vuonna ainut 5-Star palkittu NetSuite-kumppani Pohjoismaissa.

Kiitos kuuluu upeille asiakkaille ja työntekijöille

Staria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Tommila on tunnustuksesta erittäin kiitollinen. ”Meillä on loistava NetSuite-tiimi ja upeat asiakkaat, kiitos tunnustuksista kuuluu ehdottomasti heille,” Tommila hehkuttaa. ”Asiakkaamme ovat omien toimialojensa menestystarinoita ja meillä on kunnia auttaa heitä kasvamaan ja kansainvälistymään,” lisää Tommila.

Yksi merkittävimmistä syistä 5-Star Award -tunnustuksen saamiseen on ollut kansainväliset talouspalvelut, jotka toimivat saumattomasti NetSuite-järjestelmän kanssa. Tarjoamme palvelun, jonka avulla voidaan hoitaa konserniyhtiöitä jo 35 maassa – yhden palvelukumppanin avulla. Staria onkin ainoa yritys koko Euroopassa, joka pystyy tuottamaan näin laajat kansainväliset talouden- ja toiminnanohjauksen palvelut. Starian NetSuite- ja kansainvälisten talouspalveluiden ratkaisuja hyödyntävät laajasti eri toimialojen yritykset, esimerkiksi Wolt, RELEX ja Smartum.

Lisätietoja:

Juha Tommila

Toimitusjohtaja, Staria Oyj

juha.tommila@staria.com

+358 40 860 9400

Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka. Staria on myös eniten kansainvälisiä palkintoja saanut NetSuite-kumppani. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja se on kokonaan henkilöstön omistama.

Pinterest
Staria Oyj logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Staria kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Big Data
Ketterät menetelmät
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

NetSuite
Oracle NetSuite
NetSuite 5-Star Partner
5-Star-Award

Siirry yrityksen profiiliin Staria kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Staria - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Staria - Muita referenssejä

Staria - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia