Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Stadin AO: Vahva asiantuntijuus ja erinomainen yhteistyö varmisti onnistuneen verkkosivustouudistuksen nopeassa aikataulussa ja ajallaan

ReferenssiHelsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala kaipasi nopealla aikataululla Stadin AO:n verkkosivustouudistuksen teknistä toteutusta, joka saisi valmiina olevan visuaalisen ilmeen loistamaan sekä verkkosivuston toimimaan moitteettomasti. Sisällönhalintajärjestelmäksi oli valikoitunut WordPress, joka on käytettävyydeltään joustava sekä helppokäyttöinen.

Saavutettava verkkosivusto käyttäjiensä paremman palvelemisen edellytyksenä

Stadin AO:n verkkosivusto haluttiin erottaa omaksi verkkosivustokseen hel.fi -verkkosivuston alta. Tätä varten visuaalinen ilme oli jo tehty valmiiksi, mutta verkkosivustouudistus kaipasi vielä teknisen toteutuksen nopealla aikataululla. Verkkosivuston tekninen toteutus päästiin aloittamaan ketterästi lokakuussa 2020 ja uudistus saatiin kokonaisuudessaan valmiiksi tammikuussa 2021. 

Vaikka sivustouudistuksen aikataulu oli nopea, työn ja tuloksen laadusta ei tingitty. Verkkosivusto rakennettiin yhdessä asiakkaan kanssa palvelemaan käyttäjäänsä parhaalla mahdollisella tavalla saavutettavuuden kriteerejä unohtamatta. Verkkosivusto onkin nyt WCAG 2.1 saavutettavuusohjeen mukainen.

Erinomainen yhteistyö onnistuneen verkkosivustouudistuksen takana

Stadin AO:n verkkosivustouudistus saatiin onnistuneesti maaliin aikataulussa, annettu budjetti alittaen sekä erinomaisen yhteistyön ja laadukkaan lopputuloksen saattelemana. Verkkosivusto palvelee nyt paremmin vierailijaansa, täyttää saavutettavuuskriteerit, toimii teknisesti moitteettomasti ja on visuaalisesti kaunis. Julkaisun jälkeen verkkosivusto on siirtynyt Exoven jatkuvan kehityksen sekä ylläpidon piiriin, joka mahdollistaa verkkosivuston jatkokehitystoimenpiteet ja päivitykset. 

Tarvitsetko sivustosi teknistä toteutusta tai onko mielessä kenties kokonaisvaltainen uudistus? Tutustu palveluihimme.

Stadin AO on Suomen suurin ammatillista peruskoulutusta, täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä nivelvaiheen koulutusta järjestävä oppilaitos. Stadin AO:n 14 toimipaikkaa sijaitsee ympäri Helsinkiä ja niissä opiskelee lähes 17 000 opiskelijaa. Stadin AO:ssa voi opiskella lähes 30 eri tutkintoon ja hankkia osaamista yli 50 ammattiin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Exove logo

Tiedot

Tilaaja: Stadin AO

Lisätietoja

Yritysprofiili Exove kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Koulutusala

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

saavutettavuus

Siirry yrityksen profiiliin Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Exove - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Exove - Muita referenssejä

Exove - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia