Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

St1 valitsi HiQ:n mobiilisovellustensa tukikumppaniksi

Referenssi

St1 valitsi HiQ:n mobiilisovellustensa tukikumppaniksi

St1 on valinnut HiQ Finland Oy:n mobiilisovellustensa tukikumppaniksi kaikissa pohjoismaissa. St1 tarjoaa mobiilisovellusten kautta asiakkailleen kattavat mobiilipalvelut kuten mobiilimaksamisen, mobiilitankkaamisen, maakohtaiset kanta-asiakasedut ja luottokorttipalvelut, mukaan lukien ApplePayn.

Tuotannon varmuutta ja ennakoitavuutta kehityksen tueksi

St1 panostaa vahvasti digitaalisten palveluiden ja mobiilipalveluiden kehitykseen. Luotettavasti toimivat tuotantosovellukset mahdollistavat laadukkaan asiakaskokemuksen lisäksi myös kehitysresurssien kohdistamisen uusien palveluiden kehittämiseen.

HiQ:n mobiilituki tarjoaa tuotannon operoinnin lisäksi mobiilialustojen versiopäivitysten seurannan ja proaktiivisen testaamisen sekä korjaukset että sovellusarvosteluiden seurannan. Mobiilisovellusmarkkina liikkuu nopeasti ja esimerkiksi uusia käyttöjärjestelmäversioita julkaistaan vuosittain lähes 20.

HiQ vastaa myös mobiilisovellusten jatkuvasta kehittämisestä. Tutustu lisää.

"Panostamme mobiilipalveluihimme ja haluamme tarjota asiakkaillemme jatkuvasti kehittyvät ja vakaat sovellukset. HiQ:n palvelu nopeuttaa ongelmanratkaisua, pitää huolen päivittyvistä mobiilialustoista ja vapauttaa omaa henkilöstöämme uusien palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen", kommentoi Linda Pihl, Head of Digital, St1 Nordic Oy.

Seuraavan sukupolven tukipalvelut

HiQ pitää huolta asiakkaiden digitaalisista investoinneista toimittamalla tukipalvelua yli sadalle asiakkaalle. Uudistetut tukipaketit yhdistävät tuotannon varmuuden ja palvelujen jatkuvan kehittymisen. Tukipalvelut, kuten mobiilituki, sisältävät teknologiakohtaisesti räätälöityjä toimenpiteitä, joilla tuotetaan lisäarvoa ratkaisun elinkaaren kaikissa vaiheissa.

”HiQ näkee tuotannon ylläpidon ja jatkuvan parantamisen tärkeänä osana asiakkaillemme tarjottavaa kokonaispalvelua. Olemme ylpeitä siitä, että kumppanuutemme St1:n kanssa syvenee myös mobiilitukeen”, kommentoi Timo Vesa, HiQ:n jatkuvien palveluiden liiketoimintajohtaja.

St1 - energiayhtiö, joka haastaa totunnaiset tavat

St1 toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Toimintamme painopiste on polttoaineiden markkinointi ja uusiutuvat energiaratkaisut sekä nestemäisten polttoaineiden kehittäminen ja jalostus. St1:n liikennepolttoaineiden jakeluverkossa on yli 1 300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Shell-brändi on käytössämme lisenssisopimuksella. Nämä kaksi brändiä täydentävät toisiaan: niiden erilaisilla tarjonnoilla ja vahvoilla palvelukonsepteilla voimme saavuttaa laajemman asiakaskunnan. Yli 600 000 asiakasta asioi päivittäin St1:n toimipisteissä. 

Tutustu lisää HiQn tukipalveluihin: https://hiq.fi/palvelut/yllapida/

Suosittelija:

Panostamme mobiilipalveluihimme ja haluamme tarjota asiakkaillemme jatkuvasti kehittyvät ja vakaat sovellukset. HiQ:n palvelu nopeuttaa ongelmanratkaisua, pitää huolen päivittyvistä mobiilialustoista ja vapauttaa omaa henkilöstöämme uusien palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen.

Linda Pihl, Head of Digital, St1 Nordic Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
HiQ Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: St1

Lisätietoja

Yritysprofiili HiQ Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus
Mobiilikehitys

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin HiQ Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HiQ Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

HiQ Finland - Muita referenssejä

HiQ Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia