Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ST1 Snarveien - Kanta-asiakkuus mobiilisti

Referenssi

ST1 Snarveien mobiilisovellus

Jo yli 100 000 asiakasta on siirtynyt mobiilisovelluksen käyttöön. Snarveien-mobiilisovellus tarjoaa käyttäjälleen palveluita ja helppoutta asioidessa St1:n Shell-asemilla Norjassa. HiQ toimitti St1:lle sovelluksen vastaten kokonaisuudesta, lähtien konseptista ja käyttökokemussuunnittelusta aina varsinaiseen toteutukseen, testaukseen, ylläpitoon ja jatkokehitykseen.

”The app has definitely generated traffic to our stations.” Nina Røsland, Head of Retail Sales, Loyalty & Digital Marketing,

Sovellus tarjoaa palveluita päivittäiseen käyttöön

Päivittäin ja toistuvasti sovelluksen pariin asiakkaan tuo joustavat digitaaliset palvelut. Tärkeimpänä näistä asiakkaan vuodeksi kertamaksulla ostama rajaton kahvi. Kahvin lisäksi sovelluksella voi esimerkiksi maksaa (ApplePay) ja jopa lunastaa paikallisia Trumf-etuja. Käyttökertojen määrä tekee sovelluksesta St1:lle myös tehokkaan kanavan kertoa uusista eduista ja tarjouksista.

Kahvisopimus esimerkki digitalisaation menestystarinasta

Mobiilisovellukset tarjoavat mahdollisuuden ei vain kopioida vaan myös muuttaa ja parantaa nykyisiä toimintatapoja. Snarveienissä tämä saavutettiin digitalisoimalla norjalaisten huoltoasemien yleisesti asiakkailleen tarjoama rajoittamaton kahvipalvelu. Ensimmäisenä Norjassa, Snarveienin digitaalinen kahvisopimus tarjoaa asiakkaille kilpailijoita paremman vastineen rahoille. Sovellus vapauttaa käyttäjän tietyn mukin käyttämisen rajoituksesta ja tarjoaa ostohetkestä 12 kk voimassa olevan sopimuksen entisen kalenterivuoteen sidotun sijaan, tarjoten myös rahallista arvoa.

Modernit (mobiili)maksupalvelut St1 MasterCardilla

Kuten Suomen ja Ruotsin appeissa, myös Snarveienissä asiakkaat voivat hakea St1 MasterCardia suoraan sovelluksessa. iOS-käyttäjät voivat lisätä kortin myös heti Apple Walletiin ja käyttää sitä Apple Payssä, mahdollistaen markkinoiden vaivattomimmat ostokset. Tilin voi lisäksi liittää käyttäjän Trumf-kanta-asiakastiliin, jolloin polttoaine ja autopesut Shellillä kerryttävät myös Trumf-bonuksia.

Erikoistarjouksia sovelluksen käyttäjille

Sovellus tarjoaa käyttäjilleen parhaat tarjoukset ja alennukset. Näin samalla kun asiakas hyödyntää kahvitarjoustaan hänen on helppo tarkastaa ja hyödyntää kyseisen aseman ajankohtaiset tarjoukset. Tämä tekee sovelluksesta digitaalisen markkinapaikan tukien St1:n ydinliiketoimintaa. Tietenkin sovelluksesta löytyy myös muita tuttuja mutta sitäkin tärkeämpiä ominaisuuksia, kuten toimipisteiden paikannus, jolla on helppo löytää lähimät Shell-asemat ja nähdä niiden aukioloajat, yhteystiedot sekä palvelut.

Suosittelija:

”Yhteistyö HiQ:n kanssa on sujunut´erinomaisesti. Kuuntelette toiveitamme ja keksitte loistavia teknisiä ratkaisuja, joilla voimme ratkaista tarpeemme”

Nina Røsland, Head of Retail Sales, ST1 Norge

Pinterest
Referenssin infoboxi
HiQ Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: ST1 Oy
Ajankohta: 2018 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jonas Pomoell

Lisätietoja

Yritysprofiili HiQ Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Teknologia

React Native

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin HiQ Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HiQ Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

HiQ Finland - Muita referenssejä

HiQ Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia