Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

St1 kehittää toimintojaan kokonaisarkkitehtuurin avulla

ReferenssiSt1:n vahva kasvustrategia monen M & A -operaation jälkeen johti pirstaleiseen liiketoimintamalliin viimeisen vuosikymmenen aikana erilaisine strategioineen, prosesseineen ja systeemeineen. QPR:n konsultointipalvelujen ja QPR EnterpriseArchitecture -ohjelmiston avulla St1 vei läpi Shellin norjalaisen markkinointiyhtiön hankinnan jälkeisen integraatioprosessin kuuden kuukauden ennätysajassa vuonna 2015. Teknologinen liiketoiminta-alusta uudistettiin, ja jatkuva lean-toimintamallien mukainen kehitystyö ohjaa St1:tä digitaalisen transformaation matkalla.

Päämääränä oli alusta lähtien St1:n liiketoiminnan tehostaminen ja kilpailukyvyn parantaminen. Tämä voitiin saavuttaa kehittämällä yrityksen henkilöpääomaa, prosesseja ja IT systeemejä. Yrityksen pohjoismaalainen organisaatio St1 Nordic lanseerattiin vuonna 2018. Siitä lähtien on St1 ponnistellut organisaation yhteisen päämäärän ja vision saavuttamiseksi. Myös uusi liiketoiminta-alue St1 Finance vaatii uuden digitaalisen alustan pystyttämistä aivan uudenlaisen ekosysteemin hallintaan.

QPR EnterpriseArchitect on osoittautunut erinomaiseksi työkaluksi onnistuneen yritystoiminnan muutoksessa. Kokonaisarkkitehtuuri-ohjelmiston avulla tietoisuus St1:n liiketoimintamalleista, prosesseista ja järjestelmistä on kasvanut yrityksen sisällä. Uudet liiketoimintamallit tarvitsevat uuden digitaalisen alustan, joka mahdollistaa automaation hyödyntämisen rahoitus- ja maksuliikenteen prosesseissa. Prosessit ovat jo huomattavasti tehostuneet, ja St1 on matkalla pirstaleisesta yritystoiminnasta saumattomiin prosesseihin.

”Digitalisaatio on enemmän kuin pelkkää teknologiaa. Jotta voi tehostaa prosessejaan, pitää myös ymmärtää käsillä oleva tieto, teknologia ja IT-ratkaisut. Tämän lisäksi on ymmärrettävä henkilökunnan, asiakkaiden, kilpailijoiden ja yhteistyökumppanien rooli ekosysteemissä, koska kaikilla on oma tehtävänsä organisaation digitaalisessa muutoksessa. Johdon täytyy ymmärtää, kuinka tätä tietoa hallitaan, saattaa se oikeaan liiketoimintakontekstiin ja lopulta kasvattaa osakkeen arvoa,” sanoo Matti Eerola, St1 Nordicin arkkitehtuurista ja projekteista vastaava johtaja.

Lue lisää täältä.

Suosittelija:

"Käytämme QPR EnterpriseArchitectia pääohjelmistonamme. Se on helposti lähestyttävä ja asiapohjainen työkalu. Työskentelen sillä mielelläni, koska se ei teeskentele olevansa jotakin muuta kuin on. QPR tietää, miten tuottaa lisäarvoa, ja sen se myös tekee.”

Matti Eerola

Pinterest
Referenssin infoboxi
QPR Software Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: St1
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Matti Eerola

Lisätietoja

Yritysprofiili QPR Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Laadunvarmistus

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Kokonaisarkkitehtuuri
QPR EnterpriseArchitect
digitaalinen transformaatio
digitaalisen liiketoiminnan kehitys
asiantuntijavuokraus
järjestelmäasiantuntija
kestävä ohjelmistokehitys
uudet liiketoiminnot

Siirry yrityksen profiiliin QPR Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

QPR Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

QPR Software - Muita referenssejä

QPR Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia