SRV ulkoistaa hankinnasta maksuun -prosessin Paletten avulla

ReferenssiRakennushankkeiden kehittämisestä, kaupallistamisesta ja rakentamisesta vastaava SRV-konserni ulkoistaa ostolaskujen käsittelyyn ja ostoreskontraan liittyvät toiminnot IT-palvelutalo Enfolle. Ulkoistuksen kautta SRV haluaa tehostaa taloushallinnon tukitoimintojaan, jotka liittyvät hankinnasta maksuun -prosessiin. Kaupan myötä neljä SRV:n työntekijää siirtyy ns. vanhoina työntekijöinä Enfon palvelukseen Enfon Espoon palvelukeskukseen.

Enfon liiketoiminnan ytimenä on taloushallinnon prosessien kehittäminen ja automatisointi, joihin liittyen Enfo investoi voimakkaasti teknologiaan ja henkilöstön osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

”Järjestelyn tavoitteena on tehostaa ja automatisoida SRV:n hankinnasta maksuun -prosessi, ja korvata nykyinen ostolaskujen kierrätysjärjestelmä uudella hankinnasta maksuun -sovelluksella. Samalla haluamme tarjota siirtyvälle henkilöstölle urakehitysvaihtoehtoja osana Enfon modernia ja kasvavaa taloushallinnon palvelukeskusta”, kertoo SRV:n talousjohtaja Valtteri Palin.

Enfo tekee tiivistä yhteistyötä automaattisia taloushallinnon järjestelmiä toimittavan Palette Finland Oy:n kanssa, ja tarjoaa Paletten hankinnasta maksuun -järjestelmää osana talousprosessipalvelujaan. Myös SRV ottaa käyttöönsä Enfon pilvipalvelussa pyörivän Paletten ohjelmiston, mikä tarjoaa joustavan ja toimintaan helposti skaalautuvan vaihtoehdon talouspalveluiden hallintaan.

”Olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Paletten kanssa ja uskomme, että Paletten sovellusten kautta palvelukeskuksemme pystyy kehittämään merkittävästi SRV:n hankinnasta maksuun -prosessia”, sanoo Enfon Laura Rantanen, Director, ZmartFinance.

Lisätietoja:

Laura Rantanen, Director, ZmartFinance, Enfo, puh. 050 444 6683, etunimi.sukunimi@enfo.fi

Valtteri Palin, talousjohtaja, SRV, puh. 040 734 7749, etunimi.sukunimi@srv.fi

Enfo on pohjoismainen palveluyritys, joka tuottaa IT-palveluja ja ulkoistuksia sekä konsultointi- ja ratkaisu- ja talousprosessipalveluja. Haluamme intohimoisesti auttaa asiakkaitamme menestymään ja harjoittamaan liiketoimintaa entistä yksinkertaisemmin, joustavammin ja älykkäämmin digitaalisessa maailmassa. Valmistaudumme tulevaisuuteen samalla kun kannamme vastuuta nykyhetkestä. Enfon liikevaihto on 145 miljoonaa euroa (2014), ja yhtiön palveluksessa on 900 työntekijää. www.enfo.fi

SRV on rakennushankkeiden innovatiivinen kokonaistoteuttaja. Se vastaa asiakaslähtöisesti hankkeiden kehittämisestä, kaupallistamisesta ja rakentamisesta. SRV toimii Suomessa Helsingin metropolialueella, sekä kasvukeskuksissa Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä ja Joensuussa. Suomen lisäksi SRV toimii Venäjällä Pietarissa ja Moskovassa sekä Virossa. SRV-konsernin liikevaihto on 684,4 miljoonaa euroa (2014). SRV:n palveluksessa on noin tuhat henkilöä. www.srv.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Palette Software Oy

Tiedot

Tilaaja: SRV

Lisätietoja

Palette Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Palette Software Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita julkaisuja

Siirry Palette Software Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tiedon hakemisen lyhyt historia - Digitaaliset alustat jäsentävät nyt maailman tietoa uudelleen
Suomen 50 suurinta yritystä
Brutaalit nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia