Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

SP stainless Oy valitsi Monitor ERP-järjestelmän

Referenssi

SP stainless Oy valitsi valmistavalle teollisuudelle kehitetyn Monitor ERP-järjestelmän

SP stainless on vuonna 1989 perustettu metallialan yritys, joka tunnetaan parhaiten laadustaan ja toimitusvarmuudestaan. Nykyään SP stainlessilla on kaksi modernia tuotantolaitosta: yksi Siilinjärven Toivalassa ja toinen Savonlinnassa, ja ne työllistävät 50 metallialan ammattilaista. SP stainlessin asiakkaisiin lukeutuvat prosessiteollisuuden valmistajat, kuten Valmet, Andritz, ja Metso Outotec. 

Saumatonta yhteistyötä projektin alusta loppuun

Arto Koljonen kertoo, että yhteistyö Monitorin kanssa on ollut saumatonta, ERP-projekti pysyi aikataulussa ja jopa budjetti alittui. Myös SP stainlessin kehitysinsinööri Hannele Ranta jakaa Koljosen näkemyksen ja toteaa, että yhteistyö Monitorin kanssa on ollut vaivatonta koko ERP-projektin aikana ja sen jälkeenkin.

Meidän projektimmehan alkoi jo vuonna 2020 ja vasta vuonna 2021 lähdimme tekemään käyttöönottoa Teimme pitkän selvitysvaiheen, jossa Monitorin myyjä oli alusta asti tukena ja aktiivisena. Hän osasi vastata suurimpaan osaan kysymyksistämme ja selvitti asioita, jotka meille oli tärkeitä. Testausvaiheessa kouluttanut Monitorin konsultti jatkoi kanssamme projektissa, ja hänellä olikin sitten hyvät pohjatiedot, kun käyttöönottoa ryhdyttiin tekemään. Meidän oli helppo toimia silloin, ja on edelleen. Viestittelemme, jos on jotain haasteita.”

Kehitysinsinööri Hannele Ranta kertoo, että Monitor G5 valikoitui heidän uudeksi ERP-järjestelmäkseen sen toimialakohtaisten perustoimintojensa vuoksi ja siksi, että se on kustannustehokas ja kaikenkattava ratkaisu, jonka prosessit on kohdistettu tukemaan valmistavien teollisuusyritysten liiketoimintaa.

Monitor ERP valikoitui meille käyttöön puhtaasti sen prosessiselkeyden takia, koska Monitorissa asiakasprosessimme läpivieminen oli kohtuullisen yksinkertaista. Järjestelmä tuntui järkevältä valinnalta myös siksi, että se oli jo sellaisenaan valmis kokonaisuus, jolloin sen perustoimintaan ei tarvinnut lähteä tekemään mitään räätälöintejä. Otimmekin perustoiminnan sellaisenaan käyttöön, koska se oli meille paras ratkaisu. Järjestelmän hankinta oli myös kustannustehokas päätös.” 

SP stainless Oy:n toimitusjohtaja Arto Koljonen suosittelee Monitor G5:tä kaikille valmistavan teollisuuden yrityksille. Koljonen kertoo, että Monitor G5-järjestelmä on nopeuttanut myös hänen omaa työtään huomattavasti. Hän selventää, että ERP-järjestelmällä he ovat onnistuneet tehostamaan toimintaansa ja näin saavuttaneet liiketoimintatavoitteensa hyvin.

Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=8cFzjLTPJus

Haluatko parantaa liiketoimintasi toimitusvarmuutta, kannattavuutta ja tehokkuutta? Ota meihin yhteyttä, niin kerromme, miten voit hyödyntää valmistavan teollisuuden asiantuntijuuttamme ja Monitor G5 ERP-järjestelmää koko liiketoimintasi hallitsemiseen.

suomi@monitorerp.com

Suosittelija:

"Myyntiprosessia on saatu tehostettua, ja ennen kaikkea osto ja varastonhallinta on saatu sujuvaksi. Tuotannonohjaus on järkevällä tasolla, kun nyt näemme, missä menemme minkäkin työn osalta."

Arto Koljonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monitor ERP System Finland AB logo

Tiedot

Tilaaja: SP stainless
Ajankohta: 2020 - 2022
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Arto Koljonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut
Ohjelmistokehitys
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

MONITOR ERP System
Monitor ERP

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia