Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sp-Koti Oy

ReferenssiSp-Koti on Säästöpankkiryhmään kuuluva, franchising-pohjalta toimiva ja aidosti paikallinen suomalainen kiinteistönvälitysketju, jolla on noin 80 toimipistettä eri puolilla Suomea sekä kaksi toimipistettä manner-Espanjan suosituimmilla loma-alueilla. Sp-Koti on perustettu vuonna 2010. Kauppamäärillä mitattuna se on Suomen kolmanneksi suurin kiinteistönvälitysketju. Ketjun palveluksessa työskentelee yli 200 kiinteistönvälityksen ja asuntokaupan ammattilaista.

Yhtenä spkoti.fi -verkkosivuston uudistusprojektin tavoitteista oli mahdollistaa Sp-Kodin myytävien ja vuokrattavien kohteiden, sekä konsernin toimipisteiden ja välittäjien haku ja hakutuloksiin helppo tutustuminen Alma Median ylläpitämän kiinteistönvälitysjärjestelmään (KIVI) tehtävän integraation kautta. Integraation lisäksi haluttiin paremmat mahdollisuudet välittäjien henkilöbrändin rakentamiseksi ja sitouttamiseksi Sp-Kodin työntekijöiksi rikastamalla integraation kautta tuotua tietoa WordPressin ylläpitokäyttöliittymän avulla.

Ratkaisuna haasteisiin uuden sivuston ydintoiminnot ja sisällöt on rakennettu integraatiosta tuotaviin tietoihin pohjautuen. Integraation kautta tuotavien tietojen esitystapa ja rikastaminen on tehty monipuoliseksi ja joustavaksi räätälöimämme WordPressin ylläpitokäyttöliittymän avulla, eli integraatiosta tulevaa sisältöä voi halutessaan täydentää esimerkiksi tekstin, kuvien, haitarielementtien, sitaattien, somelinkkien ja muiden vastaavien rikkaiden sisältölohkojen avulla.

Kohteita, välittäjiä ja toimipisteitä on linkitetty toisiinsa (välittäjä kuuluu tiettyihin toimipisteisiin ja välittää tiettyjä kohteita) ja niitä voi hakea sivustolta erilaisten monipuolisten suodatusvaihtoehtojen avulla. Vastasimme koko projektista eli Poutapilvellä oli vastuunaan suunnittelu, määrittelyn tarkentaminen ja konseptin jatkokehittely, tekninen toteutus integrointeineen, koulutus ja ohjeistukset sekä ylläpito-, hosting- ja tukipalvelut.

Suosittelija:

Sp-Koti on Säästöpankkiryhmään kuuluva, franchising-pohjalta toimiva ja aidosti paikallinen suomalainen kiinteistönvälitysketju, jolla on noin 80 toimipistettä eri puolilla Suomea sekä kaksi toimipistettä manner-Espanjan suosituimmilla loma-alueilla. Sp-Koti on perustettu vuonna 2010. Kauppamäärillä mitattuna se on Suomen kolmanneksi suurin kiinteistönvälitysketju. Ketjun palveluksessa työskentelee yli 200 kiinteistönvälityksen ja asuntokaupan ammattilaista. Yhtenä spkoti.fi -verkkosivuston uudistusprojektin tavoitteista oli mahdollistaa Sp-Kodin myytävien ja vuokrattavien kohteiden, sekä konsernin toimipisteiden ja välittäjien haku ja hakutuloksiin helppo tutustuminen Alma Median ylläpitämän kiinteistönvälitysjärjestelmään (KIVI) tehtävän integraation kautta. Integraation lisäksi haluttiin paremmat mahdollisuudet välittäjien henkilöbrändin rakentamiseksi ja sitouttamiseksi Sp-Kodin työntekijöiksi rikastamalla integraation kautta tuotua tietoa WordPressin ylläpitokäyttöliittymän avulla. Ratkaisuna haasteisiin uuden sivuston ydintoiminnot ja sisällöt on rakennettu integraatiosta tuotaviin tietoihin pohjautuen. Integraation kautta tuotavien tietojen esitystapa ja rikastaminen on tehty monipuoliseksi ja joustavaksi räätälöimämme WordPressin ylläpitokäyttöliittymän avulla, eli integraatiosta tulevaa sisältöä voi halutessaan täydentää esimerkiksi tekstin, kuvien, haitarielementtien, sitaattien, somelinkkien ja muiden vastaavien rikkaiden sisältölohkojen avulla. Kohteita, välittäjiä ja toimipisteitä on linkitetty toisiinsa (välittäjä kuuluu tiettyihin toimipisteisiin ja välittää tiettyjä kohteita) ja niitä voi hakea sivustolta erilaisten monipuolisten suodatusvaihtoehtojen avulla. Vastasimme koko projektista eli Poutapilvellä oli vastuunaan suunnittelu, määrittelyn tarkentaminen ja konseptin jatkokehittely, tekninen toteutus integrointeineen, koulutus ja ohjeistukset sekä ylläpito-, hosting- ja tukipalvelut.

Sinikka Loven

Pinterest
Referenssin infoboxi
Poutapilvi web design Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sp-Koti Oy
Ajankohta: 2022 - 2023
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Klaus Holm

Lisätietoja

Yritysprofiili Poutapilvi web design kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Poutapilvi web design kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Poutapilvi web design - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Poutapilvi web design - Muita referenssejä

Poutapilvi web design - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia