Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sovellus tehokkaaseen sosiaalisen median markkinointiin

ReferenssiHookle haluaa tarjota pienille yrityksille ja yrittäjille uuden tavan hyödyntää sosiaalista mediaa markkinoinnissa. Tästä tavoitteesta syntynyt helppokäyttöinen, yksinkertainen, mutta silti kattava sovellus mahdollistaa suosituimpien sosiaalisen median kanavien hallinnan muutamalla klikkauksella. Sovelluksen toteutuksesta vastasi Gofore.

Olet somessa, halusitpa tai et

Some voi vaikuttaa pienyrittäjän näkökulmasta hämmentävältä ja aikaa vievältä tavalta markkinoida tuotteita ja palveluja. Useimmilla yrittäjillä ja pienillä yrityksillä ei yksinkertaisesti ole resursseja tunnetuimpien, ja usein melko monimutkaisten sosiaalisen median työkalujen hyödyntämiseen. Hookle halusi tarjota helpomman tavan toteuttaa ja hallita somemarkkinointia kehittämällä sovelluksen, jonka avulla käytetyimpien somealustojen hyödyntäminen onnistuu näppärästi ja nopeasti.


Uudet teknologiat vauhdittavat prosessia


Sovelluksen ensimmäinen täysi versio julkaistiin App Storessa ja Google Playssa vain kuusi kuukautta kestäneen kehitystyön jälkeen. Kuukauden sisällä sovellusta oli ladattu yli 10 000 kertaa Yhdysvalloissa, Kanadassa, Suomessa sekä monessa muussa maassa. Nopeasta ja tehokkaasta kehitysprosessista oli kiittäminen uusia teknologioita, etenkin Googlen Flutteria ja Firebasea. Flutterin avulla sovellus voidaan ohjelmoida samanaikaisesti sekä iOS:lle että Androidille, mikä mahdollisti nopean kehityksen.

Sisällön julkaiseminen

Facebook, Twitter, LinkedIn ja pian myös Instagram: kaikki muutaman klikkauksen päässä. Käyttäjän ei enää tarvitse vaihdella useiden eri sovellusten välillä, sillä Hookle mahdollistaa sisällön julkaisemisen helposti yhdellä kertaa kaikissa kanavissa.

Tulosten seuranta


Hooklen selkeä ja yksinkertainen visualisointi pitää käyttäjän aina ajan tasalla. Sovelluksesta näkee yhdellä vilkaisulla, kuinka monta kertaa mitäkin julkaisua on tykätty ja jaettu, sekä yhteenvedon kuukauden somevaikuttavuudesta. Julkaisujen pohjalta kootut visuaaliset esitykset kertovat myös, millainen sisältö on toiminut ja miten julkaisuja voisi parantaa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gofore Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Hookle
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marko Kuusniemi, 050 321 8582, marko.kuusniemi@gofore.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Gofore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Android
iOS

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Flutter
Firebase

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gofore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Gofore - Muita referenssejä

Gofore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia