Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sotahistoriallisten kohteiden paikkatiedot yhdelle sivustolle

ReferenssiAleksi Rikkinen ja Emil Kastehelmi havaitsivat vuonna 2017, ettei saksalaisten vuonna 1944 rakentamaa Sturmbock-puolustuslinjaa ole koskaan kartoitettu kokonaisuudessaan. Tiedossa oli linjan pääpiirteinen sijainti, mutta tarkempaa tietoa linjalle rakennettujen asemien sijainnista tai nykytilasta ei ollut. 

Projekti Sturmbockissa vuosien 2018-2020 aikana kerätty kattava paikkatieto- ja kuva-aineisto Sturmbockin sekä Eisbärin linnoituskohteista palvelee niin kohteiden suojelua kuin sotahistoriallista ja arkeologista jatkotutkimusta. Forgottenfronts.fi -sivustolla esitetty aineisto tarjoaa runsaasti aikaisemmin julkaisematonta tietoa sotahistorian harrastajille. Akateemisen kartoitustyön lisäksi projektin tavoitteena on tuoda pohjoisten alueiden sotahistoriaa helposti saavutettavassa ja kiinnostavassa muodossa uusille yleisöille.

Toteutimme sotahistorian kartoittajille Forgotten Fronts -verkkosivuston, jonne kaikki heidän keräämänsä aineistot ja paikkatiedot on kerätty. Sivusto palvelee parhaillaan kaikkia sotahistoriasta kiinnostuneita mahdollistaen kohteiden löytämisen ja tarkemman tutkimisen.

Tutustu Forgotten Fronts -verkkosivustoon täältä!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Agenda Digital logo

Tiedot

Tilaaja: Forgotten Fronts

Lisätietoja

Yritysprofiili Agenda Digital kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Agenda Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Agenda Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Agenda Digital - Muita referenssejä

Agenda Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia