Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sosiaali- ja terveyshuollon big datan integroinnilla sujuvampaa hoitoa

Referenssi

Tietoevry on integroitujen sosiaali- ja terveyshuollon digitaalisten ratkaisujen tarjoaja, jolla on johtava asema Pohjoismaissa. Yhtiö pyrkii ratkaisuillaan sujuvoittamaan hoitoketjuja.

Monad on ollut mukana lääketieteellisen datan keräykseen, katseluun ja integroimiseen liittyvissä ohjelmistoprojekteissa. Sosiaali- ja terveyshuollon massadata, eli big data, on jatkuvasti lisääntyvää tietomassaa. Sen käsittely tietoteknisiä ratkaisuja hyödyntäen vaatii tietoturvallisuutta, toimintavarmuutta ja nopeutta sekä tiedon integroimista erilaisiin sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmiin.

Monadin asiantuntijat ovat olleet osana Tietoevryn tiimiä ja mukana toteuttamassa muun muassa erilaisia dataintegraatioita, kerätyn datan metadatan hallintaa sekä potilastietojen katseluun tarkoitettua sovellusta.

Täsmäosaamista pilviratkaisuihin

Tietoevry Caren tuotekehityksen ja -toimituksen johtaja Hannu Tissarin mukaan Monadin ammattitaitoa on tarjota heille juuri oikeanlaista osaamista:

– Yhteistyö on sujuvaa ja monadilaiset haluavat olla tärkeä osa tiimiämme asiantuntijoina. 

Yhteistyö terveydenhuollon data- ja pilvikeskeisten sekä tuotepohjaisten ratkaisujen parissa on rakentanut vahvaa luottamusta yhdessä tekemiseen. Tissari kiittelee monadilaisten ammattitaitoa erityisesti pilvitoteutuksiin liittyvissä ratkaisuissa.

– Olemme tehneet Monadin kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ja suosittelen mielelläni Monadia. Voin luottaa sataprosenttisesti, että hommat hoituvat, kertoo Hannu Tissari Tietoevrystä. 

Suosittelija:

Olemme tehneet Monadin kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ja suosittelen mielelläni Monadia. Voin luottaa sataprosenttisesti, että hommat hoituvat.

Hannu Tissari, tuotekehityksen ja -toimituksen johtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Monad Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tietoevry
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Antti Riikonen

Lisätietoja

Yritysprofiili Monad kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Big Data
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Monad kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monad - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Monad - Muita referenssejä

Monad - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia