Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sortter ulkoisti sisällöntuotannon Digizerille

ReferenssiDigizer tuottaa joka kuukausi merkittävän osan lainavertailupalvelu Sortterin nettisivujen sisällöistä. Laadukas sisältö on ollut hyväksi Sortterille monella eri mittarilla mitattuna.

Alkuvuodesta 2020 lainojen vertailupalvelu Sortter päätti ulkoistaa sisällöntuotannon. Tavoitteena oli koota sisällöntuotantotiimi. Vaatimuksena tiimille oli kolme asiaa: kyky vastata Sortterin laatukriteereihin, toimialasanaston tuntemus ja taito tuottaa laadukasta sisältöä.

Sisällöntuotanto on tärkeä osa Sortterin SEO-työtä. Tekstien täytyy olla paitsi laadukkaita myös palvella aidosti sekä lukijoita että hakukoneita.

Sortterin sisältövastaava Mariia Kukkakorpi toimittaa Digizerille juttujen aihealueet ja tavoitteet. Lisäksi lähteet, tekstin luettavuus, title tagit ja metakuvaukset ovat osa tuotettavaa sisältöä.

Sisällöillä on ollut positiivinen vaikutus Sortterille monilla mittareilla mitattuna. Kukkakorven mukaan Sortterin sisältöjen laatu on parantunut jatkuvasti. Lukijat viihtyvät tekstien parissa pidempään kuin ennen. Lisäksi välitön poistumisprosentti on laskenut aiemmasta ja sivuston kävijämäärät ovat kasvussa.

Sisällöntuotanto onkin parhaimmillaan loistava markkinoinnin keino yrityksille. Kun sisällöt vastaavat lukijoiden tarpeita, liiketoiminnalla on hyvät mahdollisuudet kasvaa.

Lue koko asiakastarina nettisivuiltamme.

Suosittelija:

“Digizerin tekemä jatkuva ja laadukas sisällöntuotanto on yksi meidän SEO:n kulmakivistä. Tekstit ovat laadukkaita ja niiden näkökulmat mielenkiintoisia. Yhteistyö on ollut todella hedelmällistä, ja olemme oikein tyytyväisiä.”

Mariia Kukkakorpi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Digizer Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Sortter

Lisätietoja

Yritysprofiili Digizer kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Teknologia

Google

Omat tagit

digizer
Sisällöntuotanto
asiakaspalvelu
asiakaspalveluchat
ulkoistettu asiakaspalvelu
digimarkkinointi
hakukoneoptimointi

Siirry yrityksen profiiliin Digizer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digizer - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Digizer - Muita referenssejä

Digizer - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia