Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sopimusvalmistaja valitsi korkean käytettävyyden palvelinratkaisun

ReferenssiVuonna 2013 perustettu Tamminiitty Oy on sopimusvalmistukseen keskittynyt metalliteollisuusyritys, joka palveluihin kuuluvat laserteknologia, särmäys, koneistus, hitsaus sekä muut esikäsittelytyöt. Kasvuyritykselle toteutettiin korkean käytettävyyden palvelinratkaisu, jonka ansiosta operatiivinen toiminta ei pysähdy edes palvelimen vikatilanteissa.

Tamminiityn toimintaideologia perustuu ennen kaikkea laadukkaaseen palveluun.

– Tavoitteenamme on aina toimia niin, että asiakas omassa liiketoiminnassaan ei havaitse meitä. Tämä tarkoittaa käytännössä onnistuneita toimituksia sekä asiakaspalvelun virittämistä huipputasolle. Asiakastyytyväisyys saavutetaan avuliaisuudella ja ahkeruudella. Menestyksen taustalle tarvitaan tietenkin myös toimivat tietojärjestelmät, toimitusjohtaja Marko Wessman kuvailee.

Tamminiitty aloitti toimintansa alun perin Eurassa, jolloin rakennettiin myös yrityksen ensimmäinen it-infraratkaisu.

– Enter oli yrityksenä aiemmin tuttu, ja kun yrityksessämme tarvittiin tietojärjestelmää, oli Enterin valinta yhteistyökumppaniksi itsestäänselvyys. Enterin osaaminen oli meille varma kortti. Alkuvaiheessa halusimme meille oikein mitoitetun infraratkaisun, joka on riittävän kevyt toiminnallemme. Halusimme myös infran hallinnan sellaisiin käsiin, joka sen luotettavasti osaa hoitaa, Wessman muistelee.

Kahdennettu palvelinratkaisu kaiken ytimessä

Kun Tamminiitty muutti uusiin toimitiloihin Köyliöön, oli tarpeen rakentaa uusi tietojärjestelmäratkaisu.

– Pilvipalvelut ovat monelle yritykselle nykypäivää, mutta meidän kaltaisellemme teollisuuden tuotantoyritykselle on tärkeää, että käytössämme on oma luotettava palvelinympäristö, joka toimii myös ilman tietoverkkoyhteyksiä ulkomaailmaan. Koko tuotannonohjauksemme perustuu tietojärjestelmiimme. Järjestelmä on yrityksemme selkäydin. Enterin toteuttaman kahden fyysisen palvelimen ja levyjärjestelmän ansiosta yhden palvelimen vikaantuminen ei pysäytä toimintaa. Vikatilanteessa kukaan työntekijöistä ei edes huomaa, kun järjestelmä siirtyy automaattisesti käyttämään kahdennettua palvelinta, Wessman kertoo.

Tamminiityllä ei ole omaa IT-hallintoa, vaan Enter huolehtii palvelinympäristön toimivuudesta ja päivityksistä.

– Ylläpitopalvelut tuovat merkittävästi ajansäästöä ja mielenrauhaa työhön. Suurin osa IT-järjestelmien huoltotehtävistä hoituu etäyhteyden avulla. Ongelmatilanteissa saamme aina apua nopeasti, Wessman kiittelee.

Suuri vaikutus kustannustehokkuuteen

Wessmanin mukaan hyvin toimivalla it-järjestelmällä on suuri vaikutus työntekoon ja tuloksellisuuteen. Järjestelmän avulla voidaan vaikuttaa merkittävästi kustannustehokkuuteen esimerkiksi seuraamalla tuotteiden valmistukseen kuluvia työaikoja.

– Vuoden aikana kauttamme lähtee jopa 1 200 000 osaa toimitettavaksi asiakkaillemme. Määrä on niin suuri, että siinä tarvitaan osaavia ja motivoituneita työntekijöitä. Myös tuotannonohjauksen tulee olla viritetty huippukuntoon. Lähes koko tuotantoprosessi toimii meillä paperittomasti. Tehokkuus näkyy kaikissa työn vaiheissa, hän arvioi.

Tamminiitty Oy lukuina:

Liikevaihto 5,3 milj. euroa

Työntekijöitä n. 30 henkeä

Perustettu vuonna 2013

Toimitusvarmuus 99 %

Reklamaatioprosentti 0,32 %

Suosittelija:

Marko Wessman

Pinterest
Referenssin infoboxi
Enter SystemSolutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Tamminiitty Oy
Ajankohta: 2013 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
miikka.kivimaki@enter.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Enter SystemSolutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Tuotanto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Teknologia

Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Metalliteollisuus

Siirry yrityksen profiiliin Enter SystemSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enter SystemSolutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enter SystemSolutions - Muita referenssejä

Enter SystemSolutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia