Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Toimiiko Magento osana Composable Commercea?

BloggausOletko pohtinut, toimiiko Magento eli Adobe Commerce yhdessä Composable-arkkitehtuurin kanssa? Vai kuulostaako klassisen verkkokauppa-alustan yhdistäminen uuteen teknologia-arkkitehtuuriin suorastaan ​​vaaralliselta?

Composable-arkkitehtuuri (josta lisää myöhemmin) lupaa käyttäjälleen huikeita ominaisuuksia. Kukapa ei haluaisi päivittää verkkosivustoaan helposti ja ottaa käyttöön uusia työkaluja ja toimintoja salamannopeasti?

 

MIKÄ COMPOSABLE-ARKKITEHTUURI?

Composable-arkkitehtuuri takaa tehokkuutta, nopeutta ja helppokäyttöisyyttä. Se tekee uusien ominaisuuksien ja toiminnallisuuksien lanseeraamisesta nopeampaa ja asiakaskokemusten kehittämisestä helpompaa – kaikissa kosketuspisteissä.

Composable Commercessa hyödynnetään nykyaikaisia ​​tekniikoita, kuten headlessia, mikropalveluita ja API-rajapintoja, jolloin voidaan paremmin pysyä ajan hermoilla nopeasti kehittyvässä verkkokaupan maailmassa.

Composable-arkkitehtuuri tunnetaan myös nimellä mikropalveluarkkitehtuuri. Mikropalvelut ovat itsenäisiä palveluita ja ominaisuuksia, jotka toimivat rakennuspalikoina, joista verkkokaupparatkaisu kootaan. Composable-arkkitehtuuri antaa sinulle siis vapauden valita luokkansa parhaat rakennuspalikat täydentämään verkkoliiketoiminnan kokonaisuutesi, kun taas perinteisessä alustapohjaisessa arkkitehtuurissa on jo valmiina ominaisuudet ja toiminnot, joita yleensä tyydytään käyttämään.

 

 

COMPOSABLE-ARKKITEHTUURIN HYÖDYT

Alustapohjaisessa maailmassa, jossa on toimijoita kuten Adobe, Salesforce ja SAP Commerce, kaikki verkkokaupan komponentit sijaitsevat yhdellä alustalla ja ovat usein yhden tiimin hallinnassa.

Verkkokauppayritykset tarvitsevat ratkaisun, joka toimii hyvin tässä hetkessä, mutta mahdollistaa myös skaalautumisen ja kasvun tulevaisuudessa. Ratkaisun tulee mahdollistaa uusien ominaisuuksien ja toimintojen käyttöönotto helposti ja nopeasti asiakkaiden kohtaamista varten.

Tässä Composable Commerce astuu esiin. Composable-arkkitehtuuri mahdollistaa sen, että eri tiimit voivat hallita yksittäisiä elementtejä ja vaihtaa käyttämiään sovelluksia ja palveluita saumattomasti, vaikuttamatta muihin järjestelmiin.

Composable-arkkitehtuuri tehostaa suorituskykyäsi kaikissa kanavissasi, olipa kyse sivuston nopeudesta, kolmannen osapuolen kanssa tehdyn integraation luotettavuudesta tai personoiduista kokemuksista, joiden avulla saavutat asiakkaasi missä tahansa.

 

 

KENELLE COMPOSABLE-ARKKITEHTUURI SOPII?

Jos seuraavat kriteerit täyttyvät, Composable-arkkitehtuuri saattaisi sopia organisaatiollesi:

  • Yritys on keskikokoinen tai suuri
  • Haluat hallita rakennuspalikoita, jotka muodostavat verkkokaupparatkaisunne
  • Tarvitset uuden alustan tai verkkokaupparatkaisun
  • Organisaatiosi kypsyys on tasolla, joka mahdollistaa useiden työvirtojen ja teknologioiden hallinnoimisen
  • Olet ryhtymässä uuteen verkkokauppahankkeeseen, kuten D2C-kanavan rakentamiseen

 

 

TOIMIIKO COMPOSABLE COMMERCE MAGENTON KANSSA?

Entäs vannoutuneet Magenton ystävät, jotka haluavat jatkaa rakastamansa alustan käyttöä, mutta ovat myös kiinnostuneita myös Composable-lähestymistavasta? He voivat huokaista helpotuksesta. Lyhyt vastaus siihen, voiko Magenton ottaa osaksi Composable-arkkitehtuuria on: kyllä. Tässä blogitekstissä käymme kuitenkin vielä tarkemmin läpi, mitä Composable-maailmaan siirtyminen tarkoittaa Magento-käyttäjille.

 

 

KANNATTAAKO COMPOSABLE-MALLIIN SIIRTYÄ KÄYTTÄEN MAGENTOA?

Magento eli nykyinen Adobe Commerce soveltuu loistavasti osaksi Composable-arkkitehtuuria, sillä se on yksi markkinoiden joustavimmista kaupankäyntialustoista ja tarjoaa lähes loputtomia mahdollisuuksia.

Magento sallii moduulien ja laajennusten sijoittamisen sovellukseen. Vuosien varrella myös headless-ominaisuuksia on kehitetty antaen asiakkaille mahdollisuus liittää alustaan ulkoinen CMS-järjestelmä. Magento on myös aina tarjonnut vankat integraatiot haku-sovelluksiin, kataloginhallintaan, PIM:iin, CRM:ään jne.

Portfoliomme sisältää lukuisia esimerkkejä asiakkaista, jotka ovat päättäneet käyttää Adobe Commercea vain taustajärjestelmänä, sillä se on tehokas ja monipuolinen kaupankäynnin moottori. Kauppiaana voit vapaasti käyttää Adobe Commercen kanssa ulkoisia työkaluja, toimintoja ja ulkoisia palveluita, jotka skaalautuvat ratkaisusi kanssa.

Lue lisää Magento Open Sourcen ja Adobe Commercen ominaisuuksista täältä.

 

 

“Meillä on Suomessa useampi Vaimo-asiakas, joka on roolittanut Adobe Commercen eli Magenton verkkokaupan taustamoottoriksi. Kaikissa näissä toteutuksissa kokonaisarkkitehtuurin osia työstää useampi toimittaja, ja osalla asiakkaista myös heidän omat kehittäjätiiminsä.

Esimerkiksi eräässä asiakkuudessa käyttöliittymä on rakennettu täysin asiakkaan oman tiimin toimesta ja Vaimon rooli on ollut virittää verkkokauppamoottori ja ostoputki huippuunsa, sparrata kokonaisarkkitehtuuriin liittyvissä kysymyksissä sekä auttaa asiakasta valitsemaan tarvittavat komponentit, kuten haku ja CMS-järjestelmä.”

 

Marko Rytkönen

Marko Rytkönen

Country Manager, Vaimo Finland

 

 

MITÄ HYÖTYJÄ ON COMPOSABLE-ARKKITEHTUURIIN SIIRTYMISESTÄ ADOBE COMMERCEN KANSSA?

Adobe tarjoaa erinomaiset rakennuspalikat Composable-malliin. Useista palasista koostuvan arkkitehtuurin avulla varmistat, että verkkokauppamoottori (Adobe Commerce) ei ole ratkaisun ydin, jonka pitäisi kyetä käsittelemään kaikki data, jota liikkuu muissa järjestelmissä, kuten ERP ja DAM. Ylikuormittamisen sijaan käytät vain verkkokauppa-alustan tehokkainta osaa.

Lisäksi tuhannet ihmiset ympäri maailmaa käyttävät Adobe Commercea tilausten jne. hallintaan ja tuhannet asiantuntijat sekä kokonainen kehittäjien verkosto ovat käytettävissä sinua varten.

Voit käyttää tätä listaa lähtökohtana, mutta Composable-arkkitehtuurin ehdoton hyöty on se, että juuri sinä päätät mitkä rakennuspalikat palvelevat teitä parhaiten.

Mitkä ovat ne kriittiset rakennuspalikat jotka tulisi hankkia Adobe Commercen ulkopuolelta? Lue koko artikkeli täältä.Vaimolla olemme olleet Magenton asiantuntijoita alusta asti ja tunnemme alustan kuin omat taskumme. Emme kuitenkaan ole rajoittuneet vain Adobeen, vaan teemme yhteistyötä verkkokaupan alan parhaiden järjestelmätoimittajien kanssa, jotta voimme rakentaa tulevaisuudenkestäviä ja toimivia verkkokauppakokonaisuuksia asiakkaidemme kanssa.

Autamme sinua mielellämme, kun pähkäilet kuinka lähteä siirtymään kohti Composable Commercen maailmaa Magentoa hyödyntäen. Laita meille viestiä, niin jutellaan lisää!

Pinterest
Vaimo Finland Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vaimo Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Vaimo Finland
Adobe Commerce
magento
composable commerce
verkkokauppa
mikropalveluarkkitehtuuri
PIM

Siirry yrityksen profiiliin Vaimo Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vaimo Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Vaimo Finland - Muita referenssejä

Vaimo Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia