logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

SOL Palvelut Oy

ReferenssiSOL on osaava, innovatiivinen ja kansainvälinen monipalveluyritys, jonka vuosittainen liikevaihto on lähes 260M€. SOL tarjoaa palveluinaan siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluita. Yrityksen palveluksessa on liki 12 000 työntekijää.

Haaste

SOL toimii kuudessa eri maassa. Yrityksen asiakasrekisteri kattaa 10 000 sopimusasiakasta, joiden sopimusvelvoitteiden täyttäminen on yritykselle kunnia-asia. Taatakseen työntekijöidensä osaamisen SOL järjestää vuosittain n. 1600 koulutustapahtumaa ja 15 000 koulutuspäivää, joihin viime vuonna osallistui n. 13 000 SOLilaista. Koulutusten suuren määrän myötä SOL tarvitsi tehokkaan ja käyttäjäystävällisen verkko-oppimisratkaisun, joka tukisi niin kouluttautujia kuin kouluttajiakin.

Ratkaisu

Sopivan ratkaisun SOLin haasteeseen tarjosi Valamikseen pohjautuvat globaali verkkokoulutusalusta, jonka toteutuksessa ja visuaalisessa suunnittelussa noudatettiin SOLin graafista ohjeistusta. Lopputuloksena oli palvelu, joka tarjoaa nopean ja sujuvan pääsyn tärkeisiin koulutusmateriaaleihin ja verkkokursseille. Lisäksi palvelu mahdollistaa sujuvan sisällönhallinnan ohjaajille ja kouluttajille.

"Alustatoteutus oli kevyt ja ketterä, ja toteutuksessa käytettiin paljon valmiita komponentteja sellaisenaan. Tärkeä osa toimitusta olivat asiantuntijapalvelumme, kuten koulutusten ja koulutussisältöjen suunnittelun valmennus ja konsultointi", kertoo Senior Consultant Jyri Pötry Valamikselta.

Lopputulos

Valamiksen tarjoaman verkkokoulutusratkaisun tarkoitus on vähentää SOLin koulutuksiin ja perehdyttämiseen käytettyä aikaa. Järjestelmässä on tällä hetkellä 41 koulutusta ja jatkossa tavoitteena on korvata suurin osa kontaktiopetuksesta verkkokoulutuksilla. Verkko-oppimisen edut tulevat esiin esimerkiksi videoihin perustuvissa koulutuksissa, kun koulutus ei ole enää riippuvaista ajasta ja paikasta. Kouluttautujan on myös mahdollista palata koulutusmateriaaleihin milloin vain.

Valamiksen erityispiirteitä ovat esimerkiksi sosiaalinen oppiminen ja mahdollisuus hyödyntää eri lähteistä saatavaa tietoa. Lisäksi Valamiksen tuottaman analytiikan avulla oppimisen edistymisestä on mahdollista saada yksityiskohtaistakin tietoa.

Suosittelija:

Uskomme yhteistyön Valamiksen kanssa tarjoavan meille mahdollisuuden kehittää omaa toimintaamme, joka saa aikaan kustannussäästöjä ja vapauttaa henkilöstömme resursseja asiakkaan ja henkilöstön parissa työskentelyyn.

Merja Oljakka

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valamis

Tiedot

Tilaaja: SOL Palvelut Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Hietala, Chief Commercial Officer • janne.hietala@valamis.com

Lisätietoja

Valamis:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tietohallinto
Tuotanto
Viestintä

Omat tagit

verkko-oppiminen
Yhdistetty viestintä
henkilöstön kehittäminen
verkkokoulutus
verkkokoulutusratkaisus
SOL

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Kauppa

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Valamis kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valamis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valamis - Muita referenssejä

Valamis - Muita bloggauksia

Siirry Valamis kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

7 lupaavinta terveyden ja hyvinvoinnin startupia Suomesta
Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Suosituimmat automerkit Länsiväylällä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia