Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Soitin Laine hyötyy ulkoistetun IT-asiantuntijan palveluista

ReferenssiEnter on ollut turkulaisen musiikkialan erikoisliike Soitin Laineen pitkäaikainen tietojärjestelmien yhteistyökumppani. Ulkoistettu IT-asiantuntija on paras ratkaisu yritykselle, joka haluaa keskittää omat henkilöresurssit ydinliiketoimintaansa. Ylläpitopalvelun avulla Soitin Laineen tietojärjestelmät ovat aina ajan tasalla ja työvälineet toimintakunnossa.

Tänä vuonna 90 vuotta täyttävä turkulainen Soitin Laine Oy on jo kymmenen vuoden ajan hyödyntänyt Enterin asiantuntijoiden osaamista tietojärjestelmissään. Vuosien varrella Enter on vastannut Soitin Laineen palvelinjärjestelmien vaihtoprojekteista sekä suunnitellut ja toteuttanut yrityksen verkkoratkaisut, palomuurin ja muut tietojärjestelmäratkaisut.

– Yrityksemme on keskittynyt soittimiin sekä studiolaitteisiin ja -ohjelmistoihin. Palvelemme ammattimuusikoita, orkestereja, yhtyeitä ja eri tasoisia musiikinharrastajia. Vaikka työntekijöillämme on osaamista tietotekniikasta studiojärjestelmissä, haluamme että yrityksen tietojärjestelmistä huolehtii kokonaisvaltaisesti asiantunteva IT-alan kumppani, kertoo Soitin Laineen toimistopäällikkö Anna Alopaeus.

Kumppani mukana muutoksissa

Muutama vuosi sitten yritys siirtyi käyttämään Microsoft 365 -palvelua, ja Enter oli vahvasti mukana tukena myös tässä siirtymävaiheessa.

– Meillä on myymälät Turussa ja Helsingissä. Lisäksi palvelemme asiakkaitamme verkkokaupassa. Liiketoiminnassa lähes kaikki riippuu tietokoneiden toiminnasta. Tietojärjestelmiimme kuuluvat muun muassa kassajärjestelmät, kirjanpito, myynti, ostot sekä viestintä. Verkkokaupan kasvu on muuttanut toimintaamme monin tavoin. Muutokset ovat asettaneet vaatimuksia myös tietojärjestelmille. Enteriltä olemme saaneet apua kaikkiin tarpeisiimme, Alopaeus toteaa.

Soitin Laineella on oltu tyytyväisiä Enterin tapaan palvella ystävällisesti ja asiallisesti.

– Meidän kannaltamme on tärkeää, että IT-kumppanimme osaa kertoa asioista ymmärrettävästi ilman ammattisanastoa. Olemme aina saaneet nopeasti apua ongelmatilanteissa. Järjestelmät ovat käyttäjille selkeitä, ja Enterin asiantuntijat ovat opastaneet tietojärjestelmien eri ominaisuuksien hyödyntämisessä, Alopaeus kiittelee.

Suosittelija:

Meidän kannaltamme on tärkeää, että IT-kumppanimme osaa kertoa asioista ymmärrettävästi ilman ammattisanastoa. Olemme aina saaneet nopeasti apua ongelmatilanteissa. Järjestelmät ovat käyttäjille selkeitä, ja Enterin asiantuntijat ovat opastaneet tietojärjestelmien eri ominaisuuksien hyödyntämisessä.

Anna Alopaeus

Pinterest
Referenssin infoboxi
Enter SystemSolutions Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Soitin Laine
Toimittajan
yhteyshenkilö:
jarkko.lehti@enter.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Enter SystemSolutions kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Tietoturva

Toimialakokemus

Kauppa

Tarjonnan tyyppi

Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Turku
jatkuvat palvelut
Soitin Laine

Siirry yrityksen profiiliin Enter SystemSolutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Enter SystemSolutions - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Enter SystemSolutions - Muita referenssejä

Enter SystemSolutions - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia