Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Soil Scout langaton maaperän analysointijärjestelmä

ReferenssiSoil Scout on helsinkiläinen IoT-yritys, joka tarjoaa langattoman, pilvipalveluun perustuvan tavan analysoida maaperän muutoksia reaaliajassa. Nextfour on tehnyt tiivistä yhteistyötä Soil Scoutin kanssa analysointijärjestelmän kehittämiseksi. Soil Scout on kehittänyt tuotteen teknologian ja järjestelmän takana olevan tieteellisen pohjan, kun taas Nextfourin vastuulla on ollut koota backend-palvelimen viitekehystä ja käyttäjäkokemusta, jotta analysoitu data siirtyisi mahdollisimman sulavasti loppukäyttäjälle.

Soil Scoutin maaperän sensoridata, johon kuuluu tärkeitä arvoja kuten kosteus, lämpötila ja suolaisuus, siirtyvät langattomasti maanalaisten sensorien kautta maan päällä oleville vastaanottimille. Nämä taas vuorostaan lähettävät dataa pilvipalvelussa toimivaan analysointijärjestelmään. Näin Soil Scoutin käyttäjä voi nähdä useita eri analyyseja kerätystä datasta verkkosovelluksen kautta. Käyttäjä voi myös vertailla mittaustuloksia eri kasvukausien välillä, asettaa sähköposti-ilmoituksen ongelmien varalta, ja jopa pysyä kartalla maaperän tilasta reaaliajassa.

Analysointijärjestelmän avulla käyttäjän on helpompi tehdä päätöksiä esimerkiksi maaperän kastelun ja muun hoidon osalta. Soil Scoutin sensoreita ei käytetä pelkästään maataloudessa, vaan niitä voi löytää myös useilta eri golfkentiltä ja urheilun kisapaikoilta. Asiakkaisiin kuuluvat esimerkiksi Yara International, Wembley Arena, ja Philadelphia Phillies -pesäpallojoukkue.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nextfour Group logo

Tiedot

Tilaaja: Soil Scout
Ajankohta: 2018 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Nextfour Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

pilvipalvelut
IoT
ux suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
pilvipalveluiden hallinta

Siirry yrityksen profiiliin Nextfour Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nextfour Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nextfour Group - Muita referenssejä

Nextfour Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia