Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Softeralle verkkosivut modernilla ilmeellä

ReferenssiLiiketoiminnan tukijärjestelmiä asiakaskohtaamisten, asiakashallinnan ja laskutuksen tarpeisiin kehittävälle ja ylläpitävälle Softera Oy:lle toteutettiin uudet verkkosivut modernilla ilmeellä.

”Uudistusta tarvittiin, koska sivustomme oli teknisesti vanhentunut. Olimme miettineet laajempaa imagollista muutosta, mutta liiketoimintamme ollessa juuri nyt vahvassa kehitysvaiheessa, päädyimme verkkosivuston uudistamisessa kevyempään face lift -projektiin”, kertoo Softeran toimitusjohtaja Teemu Nyberg verkkosivuprojektin lähtökohdista.

Vahvaa projektinhallintaa

Tammi Digital tarjoaa verkkosivuratkaisut palveluna, johon kuuluvat projektin eri vaiheet alun tavoitemäärittelystä aina sivuston julkaisuun ja jatkuvaan tekniseen ylläpitoon asti. Projektin Tammen vastuuhenkilöt määrittelevät projektin toimenpiteet ja aikataulut sekä huolehtivat projektin etenemisestä sovitun mukaisesti.

”Odotimme vahvaa toimittajavetoista projektia, koska meillä ei ollut projektin läpiviemisen kannalta tarvittavaa osaamista ja avainhenkilöt olivat omasta työstään hyvin kiireisiä. Asiakkaana olimme ehkä vähän passiivisia, mutta toimittajan projektipäällikön ohjauksessa projekti saatiin kuitenkin kunnialla maaliin”, toteaa Nyberg.

”Tammelaiset tarjosivat aktiivisesti ratkaisuita websivujen ja Google-mainonnan käytännön toteutuksiksi. Pidän siitä, että ei vain esitetä ongelmaa, vaan tarjotaan aktiivisesti siihen valmiiksi mietitty ratkaisu, johon asiakas voi tarttua. Ja tämä sitten toteutetaan luvatulla tavalla”, jatkaa Nyberg ja kiteyttää lopuksi: ”Sivujen ulkoasu ja kuvitus ovat nyt modernit ja kiitos näistä kuuluu Tammelle – nämä koettiin meillä hyvin onnistuneiksi”.

Lisää liikennettä turvallisille sivuille

Tammi Digital on toteuttanut Softeran uusille sivuille Google Ads -mainontaa, joka auttaa kasvattamaan Softeran näkyvyyttä ja kiinnostavuutta potentiaalisten asiakkaiden silmissä. Softera saa mainonnan tuloksista kuukausittain raportin ja kampanjoita ylläpidetään sekä optimoidaan viikoittain. Tammi huolehtii myös Softeran sivujen tietoturvasta Tammi Ylläpito -sopimuksen puitteissa. Ylläpito-sopimuksella sivusto suojataan mahdollisilta haittaohjelmilta ja muilta tietoturvariskeiltä.

Tutustu Softera Oy:n uusiin sivuihin, tuotteisiin ja palveluihin täällä.

Tutustu Tammi Ylläpito -palveluun täällä.

Suosittelija:

Tammelaiset tarjosivat aktiivisesti ratkaisuita websivujen ja Google-mainonnan käytännön toteutuksiksi. Pidän siitä, että ei vain esitetä ongelmaa, vaan tarjotaan aktiivisesti siihen valmiiksi mietitty ratkaisu, johon asiakas voi tarttua. Ja tämä sitten toteutetaan luvatulla tavalla. Sivujen ulkoasu ja kuvitus ovat nyt modernit ja kiitos näistä kuuluu Tammelle – nämä koettiin meillä hyvin onnistuneiksi.

Teemu Nyberg, Toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tammi Digital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Softera Oy
Ajankohta: - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Noora Kivilahti

Lisätietoja

Yritysprofiili Tammi Digital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Tietoturva
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Open source
WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Verkkosivut
turvalliset verkkosivut
tammi ylläpito
Google Ads

Siirry yrityksen profiiliin Tammi Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tammi Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Tammi Digital - Muita referenssejä

Tammi Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia